Serkay Tütüncü'den konuşulacak tokat açıklaması

'Masumiyet' dizisinde rol alan Serkay Tütüncü, dizide annesi rolünü oynayan Hülya Avşar'ın Ertuğrul Postoğlu'na attığı tokatla ilgili esprili bir açıklamada bulundu.

Serkay Tütüncü'den konuşulacak tokat açıklaması

Güneş Gazetesi'nin haberine göre sahnelerde kimi zaman oyuncuların ellerinin ayarının kaçabileceğinden bahseden Tütüncü, eğer Hülya Avşar ile bir tokat sahnesi olursa çelik yelek giymeyi düşündüğünü söyledi.

Genç oyuncu, Avşar'ın elinin ağır olduğunu da açıkladı.

Öte yandan TV100 mikrofonuna konuşan Serkay Tütüncü, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Tütüncü yıllar önce adını duyurduğu "Survivor" ile ilgili sorulara verdiği yanıtlarla o günleri unutmak istediğini gösterdi.

Genç oyuncu, 'Survivor izlemeye vakit kalıyor mu?' sorusuna, "Gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim" şeklinde yanıt verdi.

Ardından Tütüncü, 'Survivor All Star'a katılma ihtimaliniz var mı?' sorusunu ise "İhtimali bile yok, öyle söyleyeyim. Bu konudan bahsetmeyelim" diyerek geçiştirdi.

2016 YILINDA YARIŞTI 

2016 yılında Survivor'a katılan Serkay Tütüncü, beş ay boyunca yarışmada kalmış ve 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan ile finalde boy göstermişti.

Yarışmanın ardından çocukluk hayali olan oyunculuk için eğitimler almaya başlayan Serkay Tütüncü, dizi setlerine transfer oldu.

İlk dizisi “İnsanlık Suçu” ile sektöre adım atan ünlü isim, “Afili Aşk” ve “Bay Yanlış” gibi romantik komedilerde rol aldı.