Serpil Örümcer için Bakanlık harekete geçti

Uzun süredir zorlu bir hayat mücadelesi veren 71 yaşındaki Serpil Örümcer son haliyle hayranlarını üzdü.

Serpil Örümcer için Bakanlık harekete geçti

1967 senesinde güzellik yarışmasında birinci seçilerek adından söz ettiren Serpil Örümcer, daha sonra 'Samanyolu' şarkısıyla tanınan şarkıcı Berkant'la yaptığı evlilikle sanat dünyasındaki yerini almıştı.


Serpil Örümcer için Bakanlık harekete geçti


Yeşilçam'ın ve sahnelerin aranan ismi haline gelen 'Bayan Bacak' lakaplı Serpil Örümcer, uzun süredir zorlu bir hayat mücadelesi veriyor.

Faturalarını ödemek için eski fotoğraflarını satmaya başlayan Örümcer, Instagram hesabından yayınladığı videoda "Ben 70'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum. Elektrik, su, doğal gaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

BAKAN GÖKTAŞ'TAN YARDIM TALİMATI

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre son haliyle hayranlarını üzen Serpil Örümcer'in yayınladığı videonun ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.



Serpil Örümcer için Bakanlık harekete geçti - Resim : 2

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatı üzerine, konuyla ilgilenmesi için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri görevlendirildi.