Sharon Stone sevgili arayışında

"Casino" ve "Temel İçgüdü" gibi filmlerdeki rolleri sayesinde 90'lı yılların ikonu haline gelen ünlü aktris Sharon Stone, aşk hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Sharon Stone sevgili arayışında

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Cuma günü Times of London’a konuşan ABD’li aktris Sharon Stone, aşkı aradığını ancak henüz beklediği gibi biriyle tanışamadığını dile getirdi.

65 yaşındaki Stone, “Bir ilişkim olsaydı kesinlikle çok mutlu olurdum… Zamanımın çoğunu sadece resim yaparak geçiriyorum, adam muhtemelen ahşaptan fırlayacak (zorunda kalacak). Ancak bu pekala da gerçekleşebilir," şeklinde konuştu.

Yeni birileriyle tanışmak için internete de başvurduğunu açıklayan ünlü oyuncu, karışık sonuçlar elde ettiğini, hüküm giymiş bir suçlu ve eroin bağımlısı biriyle temasa geçtiğini söyledi.

Anlamlı bir ilişkiyi ve birine bağlanmayı aradığını belirten Stone, "Tinder'dan birileriyle sevişmek istemedim. Ne demek istediğimi anlıyor musun? Biriyle birlikte olmak çok kolaydır. Tinder'a girmene gerek yok, kahve içerken de birileriyle tanışabilirsin. Zor değil." dedi.


Sharon Stone sevgili arayışında


Çevrimiçi randevulaşma konusunda bir miktar başarı elde ettiğini ve şahsen hiç tanışmamış olmalarına rağmen Covid-19 salgını sırasında iki adamla konuştuğunu da ekledi.

Stone bu deneyimleri hakkında da, "Neredeyse bir terapist gibiydim. Birine karısı boşanmak istediğini söylemişti ve iki küçük çocukları vardı. Bunu hazmetmek için çabalıyordu.

Diğeri de kız arkadaşından ayrılmıştı. Sevgilisi hamile kalmıştı ve evlenmek yerine kürtaj yaptırmıştı… O da kıza hâlâ çok aşıktı ve ben de bu konuda ona yardımcı oldum. Gerçekten ikimiz için de çok rahatlatıcıydı. Bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum." şeklinde konuştu.