Simge Sağın'dan Icardi sorusuna bomba yanıt: "Adamın hayranı oldum"

Futbol sahalarındaki başarısı kadar, magazin basınında da yer alan Galatasaraylı yıldız futbolcu Icardi, gündem olmaya devam ediyor.

Simge Sağın'dan Icardi sorusuna bomba yanıt: "Adamın hayranı oldum"

Eşi Wanda Nara'yla bir dargın bir barışık evlilik süren yıldız futbolcuya, adının aşk dedikodularına karıştığı Simge Sağın'dan övgü dolu sözler geldi.


Simge Sağın'dan Icardi sorusuna bomba yanıt: "Adamın hayranı oldum"


Takvim Gazetesi'nin haberine göre
güzel şarkıcının "Aşkın Olayım" şarkısıyla özdeşleşen İcardi, ünlü şarkıcıyla geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada takipleşmeye başlamıştı.


Simge Sağın'dan Icardi sorusuna bomba yanıt: "Adamın hayranı oldum" - Resim : 2


Arjantinli futbolcunun attığı gollerden sonra "Aşkın Olayım" şarkısı eşliğinde sevinç yaşaması klasik haline gelirken, Beşiktaşlı olan parçanın sahibi Simge Sağın'dan konu hakkında dikkat çeken itiraflar geldi.


Simge Sağın'dan Icardi sorusuna bomba yanıt: "Adamın hayranı oldum" - Resim : 3

"HAYRANI OLDUM"

Icardi'ye övgüler yağdıran Simge, "Çok magazini olan, inanılmaz bir futbolcu. Şarkım çaldığı için adamın gollerini de görmeye başladım. Adamın hayranı oldum. 


Simge Sağın'dan Icardi sorusuna bomba yanıt: "Adamın hayranı oldum" - Resim : 4

Peruk ve gözlük takıp, tribünde olup 'Ne oluyor' diye izlemek isterdim. 'Aşkın Olayım'ı söyleyince artık aklıma Icardi geliyor. İnanamıyorum yani.


Simge Sağın'dan Icardi sorusuna bomba yanıt: "Adamın hayranı oldum" - Resim : 5 

Çok komik bir durum; 'Aşkın Olayım' paylaşımlarına bakıyorum, ben yokum. Sadece Icardi var, onun şarkısı yani artık. Ben de kabullendim, ona yazılmış" ifadelerini kullandı.