Sinem Kobal: "Annelik bana güç verdi"

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, yıllar sonra ilk kez "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk oldu. Ünlü isim, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile nasıl tanıştıklarından bahsederken, "Görür görmez çarpıldığım biri" dedi.

Sinem Kobal: "Annelik bana güç verdi"

Kenan İmirzalıoğlu'yla evliliğinden Lalin ve Leyla adında iki kızı olan oyuncu Sinem Kobal, annelikle birlikte hayatındaki değişimi anlattı.


Sinem Kobal: "Annelik bana güç verdi"


YouTube'da İbrahim Selim'in programına konuk olan Sinem Kobal, anneliğin kendisine güç verdiğini belirterek "Bir kere evlat yetiştirme sorumluluğunu üzerine aldığın zaman onunla baş etmek için kendini hiç bilmediğin bir şeyin içerisinde buluyorsun. O sorumluluk seni çok dönüştürüyor ve geliştiriyor. Çok çalışmama ve gözlemlememe rağmen anne olduktan sonra bazı şeylere çok fark ediyor. Kendimi daha çok güçlü hissediyorum. Köklenmek gerçekten çok başka bir his" dedi.




Sinem Kobal: "Annelik bana güç verdi" - Resim : 2

 

Ünlü isim, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile nasıl tanıştıklarından bahsederken, "Görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar. Tuttu kolumdan çekti diyebilirim. Ben de böyle kaldım tabii ki.” ifadelerini kullandı.



Sinem Kobal: "Annelik bana güç verdi" - Resim : 3


"Evlenince bir şey dönüşüyor mu, evlilik aşkı öldürüyor mu?" sorusuna ise Sinem Kobal, "Bence mesele evlilik değil. Mesele hayatını geçirmeye gönüllü olduğun, hayatı beraber yaşamaya gönüllü olduğun partnerin ne yaşadığınla ilgili. 

Eğer sevgi ve emek varsa o zaman o yolda evlilik de güzel oluyor sevgili olmak da güzel oluyor; her şey başka türlü akmaya başlıyor. Yoksa sırf evlilik çok güzel bir şey sırf evlenmek için mutlaka evlenilmeli gibi bir şeyi doğru bulmuyorum. 

Gerçekten birbirini seven iki ruh karşılaştığı zaman o emeği vermek istiyor ve evlilik burada güzel bir yol çiziyor aslında. Bizim için öyle oldu. O yolu sana çiziyor ve sen de orada başka bir emek veriyorsun, aile oluyorsun, kökleniyorsun bu da sana kendini güçlü hissettiriyor.

Aile kavramı ve evlilik kavramı bence her zaman değerini koruyor. Yeter ki Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın." 


Sinem Kobal: "Annelik bana güç verdi" - Resim : 4