Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu karar aşamasında

Anne-baba olmanın sevincini yaşayan örnek çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu önemli bir yol ayrımında kararsızlık yaşıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu karar aşamasında

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın yaz aylarını geçirdikleri Marmaris Selimiye’deki evin sahibi, fahiş bir fiyat artırımı yaptı.

Ünlü çift, sezonluk kira için 700 bin TL isteyen ev sahibinin teklifi karşısında henüz kararsız…

ALTERNATİFLERE BAKIYOR

Eşi Sinem Kobal'la son birkaç yazını geçirdiği denize nazır villayı yeniden kiralamak isteyen Kenan İmirzalıoğlu, evin sezonluk kira bedelinin 700 bin TL olduğunu duyunca şaşkınlık yaşadı.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre henüz villayı bu bedelden kiralayıp kiralamamakta kararsız olan ünlü oyuncu, farklı alternatiflere de bakıyor. Minik kızlarını da düşünen ve Lalin için konforlu bir alan tercih eden Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın bu yaz rotalarını daha çok hastane tercihi olmasından dolayı Bodrum'a çevirmeyi planladığı da söylenmişti.

Ancak konuşulanlara göre; yıllardır gözlerden uzak tatil yapan İmirzalıoğlu, Bodrum'un kalabalık olmasından dolayı bazı endişeler taşıyor…

Geçtiğimiz yazı hamile geçiren Sinem Kobal'ın bu yaz aylarındaki önceliği Lalin'in rahat ve güvende olacağı bir tatil geçirmek…

Çift, pandemi nedeniyle de sezonu erken açmayı planlıyor.