Şirketlerine kayyım atanan Eylül Öztürk belgesel işine girecek

2019'da Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar ligi' notuyla paylaştığı fotoğrafta yer alan yer alan Eylül Öztürk dahil 14 kişinin şirketlerine kayyım atandı. Kayyım kararının ardından Öztürk, son paylaşımında ağlayarak kariyerinin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel çekmek istediğini açıkladı.

Şirketlerine kayyım atanan Eylül Öztürk belgesel işine girecek

Bazı sosyal medya fenomenleri hakkında kara para akladıkları suçlamasıyla yürütülen soruşturmada 14 kişinin mal varlıklarına el konulmuştu.

Mahkeme geçen günlerde de bu kişilerin tüm şirketlerine kayyum atandığını duyurmuştu. Bu kişilerin isimleri şöyle: Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur-Muhammed Oğuz Başar, İleyda-Tolunay Topal, Yasemin-Murat Yiğit, Merve Nur-Yavuz Selim Korkut, Özlem-Tayyar Öz, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Tuğba Demir.

AMERİKA'DA 10 EVİN NASIL ALDIĞINI ANLATTI

Bu kararın ardından Amerika'da 10 evi bulunan Eylül Öztürk, Instagram hesabından paylaştığı hikayeler ile takipçilerine açıklama yaptı.

Öztürk bir takipçisinin "O evleri nasıl aldın?" sorusu üzerine şunları söyledi.

"Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye'de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika'da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul'da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef."

AĞLADI

Açıklamalar yapmaya devam eden Eylül Öztürk, en çok da ekibinin verdiği emeklere üzüldüğünü belirtti.

Aynı zamanda ünlü fenomen, tüm bu süreçler bittiğinde hayatının ve kariyerinin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel çekmek istediğini açıklayarak elinde yayınlamadığı pek çok video olduğunu ifade ederek yapımcılara mesaj yolladı.