Siyaset dünyasından Ayla Algan mesajları

Siyaset dünyası; Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi Ayla Algan'ın vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi...

Siyaset dünyasından Ayla Algan mesajları

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN: "ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayınladığı taziye mesajıyla üzüntünü dile getirerek "Türk tiyatrosunun, sinemasının ve müziğinin usta ismi, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi, çok değerli Ayla Algan Hanımefendi’nin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.


Siyaset dünyasından Ayla Algan mesajları

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tiyatro ve sinema dünyamızın değerli oyuncusu, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi Ayla Algan'ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Usta sanatçıya Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.


Siyaset dünyasından Ayla Algan mesajları - Resim : 2


AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Değerli sanatçımız Ayla Algan’a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı dileriz" açıklamasında bulundu.