Sosyetik iş insanının eski aşkına aldığı lüks saat kriz çıkardı!

Sosyetik iş insanı, bir dönem sevgilisi olan fenomene lüks bir markadan saat aldı. Ailesinin baskısıyla saati sevgilisinden geri almak isteyen iş insanı eski aşkına tam 60 bin dolar para ödedi.

Sosyetik iş insanının eski aşkına aldığı lüks saat kriz çıkardı!

Türkiye'de en önemli ailelerinden birinin sosyetik oğlu çok konuşulan fenomen bir hanımefendi ile büyük bir aşk yaşamıştı. Cemiyet ve magazin dünyasında çokça konuşulan bu aşk, kısa bir süre önce sonlanmıştı. Ayrılık sonrası ise kulağıma gelen bir dedikoduyu sizinle paylaşmak istedim. Bu sosyetik iş insanı, aşk yaşadığı fenomen sevgilisine dünyaca ünlü lüks bir saat markasından pahalı bir saat hediye almış. Ayrılık sonrası ise saat bu fenomen hanımefendi de kalmış.

Tabii olay saatin fenomen hanımefendi kalması değil!

AİLE BASKISI!

Bu sosyetik iş insanının annesi, bu lüks saat markasına alışverişe gidiyor. Tabii burada oğlunun yaptığı alışverişi öğreniyor. Ve sonrasında oğluna 'Bu saati kimi aldıysan hemen geri iste' diye ültimatom veriyor. Tabii sosyetik iş insanı, eski sevgilisi olan fenomenden saati geri istiyor. Ama aldığı cevap "Hayır" oluyor. Tabii sosyetik anne, oğluna bir kez daha ültimatom veriyor.

Tabii aynı model saati almak kolay değil. Gelmesi aylar süreceği için sosyetik iş insanı da eski sevgilisine teklif yaparak aldığı hediye saat karşılığında 60 bin dolar veriyor.

Yani hediye aldığı saatin parasını ödeyerek geri almış oluyor...

UFUK ÖZCAN'IN TAKVİM GAZETESİ'NDE YAYINLANAN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..