SunExpress: "Yaz rezervasyonlarında artış var"

Almanya'da düzenlenen ITB Berlin turizm fuarında bir konuşma yapan SunExpress CEO'su Max Kownatzki, "Önümüzdeki yaz dönemi için rezervasyonlarımızın geçen yıla kıyasla yüzde 23 daha yüksek olması, Türkiye’ye seyahat etme arzusunun ve talebin çok güçlü olduğuna işaret ediyor" dedi.

SunExpress: "Yaz rezervasyonlarında artış var"

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin’de “Türkiye Turizmi: Deniz, Kum ve Güneşten Çok Daha Fazlası” panelini düzenledi.


SunExpress: "Yaz rezervasyonlarında artış var"


Panelde SunExpress CEO’su Max Kownatzki, TUI Almanya CEO’su Stefan Baumert ve Berlin Brandenburg Havalimanı CEO’su Aletta von Massenbach turizm ve seyahat sektörüne dair değerlendirmelerde bulundu.

GÜÇLÜ TALEBİ KARŞILAMAK İÇİN KAPASİTEMİZİ ARTIRIYORUZ

SunExpress CEO’su Max Kownatzki, “Önümüzdeki yaz dönemi için rezervasyonlarımızın geçen yıla kıyasla yüzde 23 daha yüksek olması, Türkiye’ye seyahat etme arzusunun ve talebin çok güçlü olduğuna işaret ediyor. Türkiye, deniz, kum ve güneşten çok daha fazlası. Tüm paydaşlarımızla birlikte Türkiye’nin, zengin tarihi ve kültürü, benzersiz lezzetleri ve her mevsime uygun spor ve aktiviteleri ile yılın her zamanı için ideal, çok yönlü bir destinasyon olduğunu anlatıyoruz. Türkiye’nin turizm elçisi olarak, güçlü talebi karşılamak adına yaz için kapasitemizi artırıyor, aynı zamanda kışa da yatırım yapıyoruz” dedi.


SunExpress: "Yaz rezervasyonlarında artış var" - Resim : 2


DHA