Teoman 'Sevda Mecburi İstikamet’ dedi

Başrollerini Selçuk Yöntem, Kubilay Aka ve Selin Şekerci'nin paylaştığı 'Sevda Mecburi İstikamet' filmi seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Teoman 'Sevda Mecburi İstikamet’ dedi

Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği, 1970’lerden 2000’li yıllara uzanan yol hikâyesi olan 'Sevda Mecburi İstikamet’in başrollerini Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu paylaştı.

Filmin konuk oyuncu kadrosunda ise Hilmi Cem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez yer aldı.

‘Sevda Mecburi İstikamet’in galasına ünlü isimler akın etti.


Teoman 'Sevda Mecburi İstikamet’ dedi

Filmin oyuncuları merakla beklenen filme dair çarpıcı açıklamalar yaptı...



Teoman 'Sevda Mecburi İstikamet’ dedi - Resim : 2


Selin Şekerci:
 Öncelikle Çağan hocama çok teşekkür ediyorum. Böyle bir role beni layık gördüğü için. Çok mutlu bir set geçirdim, oyunculukla tekrar barıştığım, iyi ki bu işi yapıyorum dediğim bir set yaşadım. Filmimiz bir farkındalık filmi değil biz sadece gerçek olanı anlatmaya çalışıyoruz. Umarım hepiniz o gerçeği en pozitif şekliyle görürsünüz, çok teşekkür ediyoruz.



Teoman 'Sevda Mecburi İstikamet’ dedi - Resim : 3


Kubilay Aka:
 Selçuk ağabeyle beraber ‘tek’ bir karaktere ikimiz hayat veriyor gibi olduk. Çok güzeldi Selçuk abiyle bir şeyler paylaşıyor olmak. Ben filmde geçmişte geçen sahnelerde yer alıyorum ama olduğum her saniyesinden gurur ve onur duyduğum bir iş oldu, o yüzden iyi ki varsınız hepiniz.



Teoman 'Sevda Mecburi İstikamet’ dedi - Resim : 4


Selçuk Yöntem: 
Çağan bir senaryo yazmış ve “Ben bunu yöneteceğim” dedi. Senaryoyu bize yolladı biz de okuduk ve oynarız dedik çok güzel bir birliktelik yaşadık. Bu filmin reaksiyonunu tabii ki halkımız verecek ama iyi ki böyle bir senaryo yazmış iyi ki böyle bir yoldan yola çıkmış o yüzden hepimiz bu filmde birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz.


Teoman 'Sevda Mecburi İstikamet’ dedi - Resim : 5


Günay Karacaoğlu:
 Biz şahane bir iş yaptığımıza inanıyoruz inşallah seyirciyle buluşunca bu daha da ortaya çıkacak. Çok düzgün, dürüst, samimi ve gerçek bir hikâyenin peşinden koştuk hepimiz bu yüzden çok heyecanlıyız. ‘Yanık yarası açıkta iyileşir’ derler bir ateş düşürdü Çağan hoca hepimize, ‘Bakalım iyileşecek mi?’ hepinize iyi seyirler diliyorum.


Teoman 'Sevda Mecburi İstikamet’ dedi - Resim : 6


Elif Ceren Balıkçı:
 Bu filmin benim için çok özel bir yeri var. Bir Çağan Irmak filminde oynamak her zaman hayalimdi. Bu kadar huzurlu ve güzel bir sette hiçbir zaman çalışmadım tüm ekibin eline sağlık.


Teoman 'Sevda Mecburi İstikamet’ dedi - Resim : 7

Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği projede Şekerci ve Yöntem, Teoman'ın film için özel hazırladığı şarkıyı birlikte seslendirdi.

Şarkı için kamera karşısına geçen ikili klipteki performanslarıyla göz doldururken, Şekerci ve Yöntem'e Teoman da eşlik etti.