Tülin Şahin'in 'yalı' açıklaması alay konusu oldu!

Rahatsızlığı yüzünden yalı dairesinden taşınmak zorunda kaldığını anlatan model ve sunucu Tulin Şahin'in açıklamaları alay konusu oldu.

Tülin Şahin'in 'yalı' açıklaması alay konusu oldu!

İki yıldır Tarabya'da oturan 43 yaşındaki Şahin, sağlık probleminden bahsederken, ilginç sözler sarf etti.

"Yalı dairesinde oturmayı sevmedim"

Ünlü model, "Suadiye'den Kanlıca'ya yalı dairesine geçiş oldu, acayip bir sert bir geçişti. Birisi 'Yalı dairesinde yaşamak nasıl?' diye merak edecek olursa ben sevmedim." dedi.

3.5 yaşında Siena Leyla adında bir kızı olan Tülin Şahin, "Yalıyı neden sevmedin?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi: "Orada biraz sağlık problemi giriyor devreye. Ağır bir sinüzitim var. Denizin üstünde olmak beni çok yoruyordu. Hamileliğime de denk geldi. Boğaz'da gün içinde akıntı yön değiştirdiği için o da insanı çok etkiliyor. Hamileyken zaten her şeyden etkileniyorsun. Boğaz'ın gelgitleri bana yansımaya başladı. Kanlıca'dan sonra Etiler'de oturdum. Türkiye'ye ilk geldiğimde de Etiler'de yaşamıştım. Sonra buraya, Tarabya'ya geldik. Ben, annem ve kızım Siena birlikte yaşıyoruz."

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında Şahin'in bu açıklamalarına bomba yorumlar geldi.


 

"Sizlerin bu sözler üzerine neler söylediğinizi tahmin edebiliyoruz" diyen deneyimli Müge Dağıstanlı kahkahalara boğulurken; Gülşen Yüksel Salt ise "Yalıda hiç oturmadım. Misafirliğe de gitmedim. Yosun kokar, rutubet olur" diyerek yalıda yaşamaya sıcak bakmadı.

Program konuğu Beste Açar ise "Bir izleyicimiz, 'Allah'ım o dertten bana da ver' demiş" diyerek güldü.