Ünlü isimler pandemide en çok neyi özledi?

Ünlü isimler, pandemi döneminde ‘En çok özledikleri’ şeyleri anlattı. Ünlülerin ortak noktası; "çalışmak" ve "sevdiklerine sarılmak" oldu.

Ünlü isimler pandemide en çok neyi özledi?

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Dokuz yaşındaki oğlu Pars’ı mayıs ayında kaybeden Ebru Şallı, “Pandemi bitse de geçmeyecek en büyük özlemim Ponçiğim... Sahip olduğum ailem için her gün şükrediyorum. Çalışmaktan beslendiğim için en çok çalışmayı özledim” dedi.

Burcu Esmersoy, “Sevdiklerime doyasıya sarılmak ilk sırada gelir. İkincisi ise maskesiz nefes almayı o kadar çok özledim ki...” şeklinde konuştu.

“Çalışarak mutlu olan bir insanım” diyen Tülin Şahin, “Defileye çıkmayı ve kalabalık büyük ekiplerle yaptığımız çekimleri özledim. Tabii bir de arkadaşlarımla dışarıda yemek yemeyi ve rahatça bir yerlerde kahve içmek” dedi.

Diğer ünlü isimlerin özlemleri ise şöyle...

Doğa Rutkay: "Dostlarıma sıkı sıkı sarılmak ve öpmek! Sokakta karşılaştığım insanlara kocaman gülümseyebilmek..."

Aslıhan Güner: "Sevdiklerime sarılmayı, rahatça bir araya gelip kucaklaşmayı... Onlarla buluşup, dışarıda yemek yemeyi ve seyahat etmeyi..."

Aslı Bekiroğlu: "Akşam 21.00’de eve dönmek zorunda olmadığımız zamanları özledim. Maskesiz yürümek ve maskesiz koşmak istiyorum."

Burcu Kıratlı: "Sevdiklerime sıkı sıkı sarılmayı, istediğim zaman, korkmadan dışarı çıkabilme özgürlüğünü ve seyahat etmeyi çok özledim."

Aslıhan Karalar: "Kontrollü sosyal hayatın içerisinde en çok özlediğim, yurt dışına seyahat etmek."