Ünlü oyuncuları yıkan ölüm!

Tiyatro araştırmacısı Prof. Dr. Hülya Nutku, İzmir'de 68 yaşında vefat etti. Kanser nedeniyle yaşamını yitiren Nutku, pek çok ünlü oyuncunun da öğretmeniydi...

Ünlü oyuncuları yıkan ölüm!

Habertürk'ün haberine göre Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü'nde uzun yıllar eğitim verdikten sonra 2018'de emekliye ayrılan tiyatro araştırmacısı Prof. Dr. Hülya Nutku'nun bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi.

Ünlü oyuncuları yıkan ölüm!

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Nutku'nun cenaze törenine ilişkin ayrıntıların kamuoyuna bildirileceği belirtildi.

ÜNLÜ İSİMLER YASA BOĞULDU

Ünlü oyuncuları yıkan ölüm! - Resim : 2

Hülya Nutku'nun Dokuz Eylül Üniversitesi'nden öğrencileri Engin Altan Düzyatan, Rıza Kocaoğlu, Şebnem Bozoklu ve Burak Altay gibi oyuncular üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN: "ÇOK ÜZGÜNÜM"

Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Düzyatan, "Ahh canım hocam... Çok değerli Hülya Nutku Hoca'yı kaybettik. Çok üzgünüm..." ifadelerini kullandı.

RIZA KOCAOĞLU: "ÇOK BÜYÜK BİR TİYATRO İNSANINI KAYBETTİK"

Rıza Kocaoğlu, gönderisine, "Canım öğretmenimiz Hülya Nutku, kardeşimiz Zeynep Nutku'nun annesi, bizim de Türk tiyatrosunun da üzerinde emeği çok büyük bir tiyatro insanını kaybettik. Çok üzgünüm, devrin daim olsun öğretmenim." notunu düştü.

ŞEBNEM BOZOKLU: "DİLİM VARMIYOR"

Üzüntüsünü ifade eden Şebnem Bozoklu, "Hiç unutmayacağım. Anlattığınız her ders, her anı, her kahkahanız aklımda... Sizin eve ilk gelişim, Ören'deki yazlıkta geçirdiğim ilk yıl... En son geçen yaz Cunda'da buluşmamız... Dilim varmıyor. Çok üzgünüm... Canım hocam Hülya Nutku'ya Allah'tan rahmet, canım Zeynep'e sabır diliyorum..." dedi.

BURAK ALTAY: "ŞİMDİ DERDİMİZİ KİME ANLATACAĞIZ?"

Oyuncu Burak Altay, "Biz şimdi derdimizi kime anlatacağız? Hocam Hülya Nutku, çok üzgünüm... Başta kardeşim Zeynep Nutku'ya, ardından bütün öğrencilerine, akrabalarına sabır diliyorum..." şeklinde konuştu.