Ünlü simalar soluğu deprem bölgesinde aldı

"İşte o gün, bugün... Hadi hep beraber" diyen ünlü isimler depremzedeler için seferber oldu.

Ünlü simalar soluğu deprem bölgesinde aldı

GÜLBEN ERGEN

2010 yılında "Çocuklar Gülsün Diye" projesini başlayan ve yardımseverliğiyle hep ön planda olan Gülben Ergen, soluğu Kahramanmaraş Yeni Şehir Hastanesi'nde aldı. Depremzedelerin yaralarını bir nebze olsun hafifletmek için hastanede moral veren Ergen'in bu hareketi alkışlandı.

 

Ünlü simalar soluğu deprem bölgesinde aldı


Yaralananlarla ilgilenen Ergen, "Kelimeler yetersiz" diye başladığı sözlerine şöyle devam etti: "Sağlık personeli uykusuz, yorgun ama canla başla savaşıyor. 102 saat sonra enkazdan çıkan hastamız, yirmi günlük bebeğimiz ve akılları durduracak gerçek dünya" dedi.

ÜMİT KARAN

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Ümit Karan da, acı haberi alır almaz deprem bölgesine gitti.

Deprem bölgesinde arama kurtarma ekiplerine de yardım eden Karan, Gaziantep İslahiye'de de depremzede vatandaşlarımıza sıcak yemek ikramı yapıyor.

İBRAHİM ÇELİKKOL

Ekranların başarılı isimlerinden İbrahim Çelikkol, yardımseverliğiyle olduğu kadar cesaretiyle de alkışları topluyor. Geçtiğimiz yaz tüm Türkiye'nin ciğerini yakan orman yangınlarında Marmaris'teki itfaiyecilerle beraber alevlerin arasına giren ünlü oyuncu, deprem felaketinde de sahadaydı.



Ünlü simalar soluğu deprem bölgesinde aldı - Resim : 2

Depremden hemen sonra Hatay'daki 30 köye ulaşan İbrahim Çelikkol'un yine Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Sosyal medyadan bölgedeki hallerini paylaşmayan oyuncunun, ekiplerle enkazda canla başla çalıştığı anlar da bir vatandaş tarafından kaydedilip Instagram'da yayınlandı. Ünlü oyuncu, Marmaris'teki yangına da itfaiyecilerle beraber müdahale etmişti.

SİNAN AKÇIL

Deprem bölgesine giden sanatçılardan biri de Sinan Akçıl da. Önceki gün Hatay'daki depremzedelerle bir araya gelip onlara biraz da olsun moral veren ünlü müzisyen, paylaştığı bu karelere şöyle not düştü: "Ülkemin umutlarını görmek ve geleceğe inanmak istiyorsan bu fotoğraflara bak."

Ünlü simalar soluğu deprem bölgesinde aldı - Resim : 3