'Veliaht' kadrosuna bomba isim katıldı

Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Show TV'nin Faro ve Gold Film imzalı "Veliaht" dizisine Faroz (Serhat Teoman) iş bitirici avukatı Firuze ekibe katılıyor.

'Veliaht' kadrosuna bomba isim katıldı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün oturduğu, Faro ve Gold Film imzası taşıyan “Veliaht” dizisine güçlü bir karakter daha dahil oluyor.

Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek olan “Veliaht”ta, Faroz’un (Serhat Teoman) iş bitirici avukatı Firuze karakteri hikâyeye giriş yapıyor.


'Veliaht' kadrosuna bomba isim katıldı



Firuze’ye, son olarak “Annem Ankara” dizisindeki performansıyla dikkat çeken başarılı oyuncu Naz Özgülüş hayat verecek.


'Veliaht' kadrosuna bomba isim katıldı - Resim : 2


Stratejik hamleleri ve soğukkanlı duruşuyla dengeleri değiştirmeye hazırlanan Firuze’nin gelişiyle birlikte “Veliaht”ta kartlar yeniden dağıtılıyor. 

Faroz ve Firuze’nin kuracağı yeni denklemin hikâyenin seyrini nasıl etkileyeceği merak konusu…