Veyis Ateş'in paylaşımları iddiaları doğruladı!

Sedat Peker’in Rasim Ozan Kütahyalı ve Veyis Ateş’in kaldığını iddia ettiği otelin en lüks oda fiyatı dudak uçuklattı.

Veyis Ateş'in paylaşımları iddiaları doğruladı!

MedyaRadar'ın haberine göre Sedat Peker, dün yayınladığı 9. videosunda kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e el konulduğunu ve öncesinde bu otelde aralarında hakim, savcı ve bazı basın mensuplarının bulunduğu isimlerin bu otelde ücretsiz kaldığını anlattı.

“Veysi Ateş, tatil ekibinde” diye sözlerine başlayan Peker, “Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura” ifadelerini kullandı. Peker'in bahsettiği isimler arasında gazeteciler Rasim Ozan Kütahyalı ve Veyis Ateş de yer aldı.

Veyis Ateş'in paylaşımları iddiaları doğruladı!

“Bahsi geçen otele tam 1 sene önce, bir arkadaşımın davetiyle, onun da ailesiyle beraber tatil yapmak için gittik. Organizasyonu o arkadaşım yaptı. SBK’nın misafiri değildim. SBK ile bir hukukum, alakam ve muhabbetim yok. Otelin adı da Paramount değil, başka bir isimdi” ifadelerini kullanan Kütahyalı’nın “Adı Paramount değil, başka bir isimdi" dediği otelin adının kayıtlarda bugün 'Resort Be Premium' olarak geçtiği ortaya çıktı.

Peker'in Paramount otelde kaldığını söylediği Habertürk’ten Veyis Ateş'in Instagram hesabındaki paylaşımları ise iddiaları doğrular nitelikte. Ateş'in Instagram hesabından, geçen yıl 25 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde bu otelden paylaşımlar yaptığı görüldü.

Veyis Ateş'in paylaşımları iddiaları doğruladı! - Resim : 2

Resort Be Premium'da bu yılın aynı tarihlerinde, 25 Temmuz-2 Ağustos aralığında rezervasyon yapılmak istendiğinde, en düşük oda fiyatı gecelik 3 bin 734 lira görünüyor. Bu odanın 8 gecesinin ücreti 29 bin 872 TL yapıyor. Otelin Grand Villa diye adlandırılan en lüks odasının geceliği ise 106 bin 223 TL görünüyor. Sekiz günlük tatil 849 bin 784 TL'ye mal oluyor.

Veyis Ateş'in paylaşımları iddiaları doğruladı! - Resim : 3

SON TWEET'İNİ SİLDİ

Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Habertürk'te katıldığı program sonrası hedefine aldığı Veyis Ateş, son iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Ateş'in Twitter hesabından son retweet yaptığı bir kareyi silmesi dikkat çekti. Bu tweette Veyis Ateş'in yanındaki kişilerden birinin Abdurrahman Külünk olduğu görülüyordu.

Veyis Ateş'in paylaşımları iddiaları doğruladı! - Resim : 4

PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR

Yaşananları görmezden gelen Habertürk TV, haftalık yayın akışında Veyis Ateş’in programlarına yer verdi. Hafta içi her gün saat 17.00’den 19.00’a kadar Akşam Haberleri’ni sunacak olan Ateş’in çarşamba günü 20.30’da Türkiye’nin Nabzı isimli programla izleyicinin karşısına çıkacağı duyuruldu.

‘KOVMADINIZ MI?’

Veyis Ateş’in programlarına devam edecek olması izleyicinin tepkisini çekti. Veyis Ateş’in ve Habertürk TV’nin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımların altlarına mesaj yağdıran izleyiciler, bu duruma tepki gösterdi.

medyaradar