Vuslat Doğan Sabancı'dan feci kazanın ardından ilk sözler

İş insanı Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da geçirdiği deniz kazasından sonra ilk kez sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Vuslat Doğan Sabancı'dan feci kazanın ardından ilk sözler

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 25 Ağustos'ta Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında deniz kazası geçirmişti. 

O günden sonra sürekli sağlık sorunları uğraşan ve estetik ameliyat olmak üzere ABD'ye giden Vuslat Doğan Sabancı sosyal medya hesabı Instagram'dan ilk kez paylaşım yaptı. 

SALYANGOZUN MEKTUBU

İşte Vuslat Doğan Sabancı'nın o duygusal paylaşım: 

"Bir kaç hafta evvel bir heykelin tepesinde bir salyangoz gördüm. Salyangoz sanki bana uzun bir mektup yazıyordu. 

Mektubunda şunu söylediğini duydum: 'Yavaşlayabildiğin bir hayatı bütün duyularınla dinleyebildiğin sürece her gün daha ileri gidebilirsin. Hatta zamandan bağımsız bir şekilde"

Vuslat Doğan Sabancı'nın aylar sonra yaptığı bu paylaşımın ardından takipçileri tarafından kendisine geçmiş olsun dilekleri geldi, paylaşımına beğeni yapıldı.

Vuslat Doğan Sabancı'dan feci kazanın ardından ilk sözler

GEÇEN AY ABD'YE GİTMİŞTİ

Vuslat Doğan Sabancı ise kaza nedeniyle çene bölgesinde ve yüzünde oluşan hasar nedeniyle geçen ay estetik ameliyatı olmak üzere ABD'ye gitmişti. 

Vuslat Doğan Sabancı'yı ise ABD'de yalnız bırakmayan kendi kızkardeşleri Hanzade Doğan Boyner, Begümhan Doğan Faralyalı oldu. Aydın Doğan da, kızının yanına gitmek için ABD vizesine başvurdu.