Yacht Dünyası ile artık tekneler cebinizde!

Yat kiralamak hiç bu kadar kolay olmamıştı!.. Yacht Dünyası ile artık tekneler cebinizde. Yüzlerce yat seçeneğini; liman, model ve kapasitesine göre listeleyip anında güvenle kiralayabilirsiniz.

Yacht Dünyası ile artık tekneler cebinizde!

Türkiye’nin Akdeniz kıyıları dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Akdeniz’in incisi Muğla son zamanların en gözde tatiline  ev sahipliği yaparken turkuaz mavisi suların keyfini süren tatilciler bu mavi serüvende yerini almış görünüyor.

Mavi Yolculuk Nedir?

Mavi Yolculuk: Halikarnas Balıkçısı adıyla ünlenen Azra Erat ve Sabahattin Eyüboğlu tarafından literatüre giren bir kavramdır. Mavi yolculuk tatili, denize sıfır bir tatil ve aynı zamanda eşsiz bir arınmadır. Tüm yılın yorgunluğunu bu tatil serüveniyle denizin kristalliğine bırakabilirsiniz. Ege ve Akdeniz’in enfes   Koyları ve bölgedeki tarihi kalıntıları bir arada görebilirsiniz. Antalya, Kekova, Fethiye, Göcek, Marmaris ve Bodrum Mavi Yolculuk için en elverişli rotalardır. Bunun yanında Türkiye kıyılarından hareketle Yunan Adaları’nda keyifli vakit çekirmekte bu ayrıcalıklar arasındadır.

Yat’ta Yaşam

Şehrin kalabalığından ve karmaşasından uzaklaşıp, hayallere bile sığmayan bu mavi hayat, size derin manada anlam kazandıracaktır. Sabahın enken sularında zinde hissetmek, ve yaşamın tüm stresini geride bırakarak yaşam standartlarınızı en üst seviyeye taşımak  için yatta zaman geçirmek ve hayat rotanıza bu tatili sığdırmak için bu deneyimi en az bir kere yaşamak gerekir.

 

Yacht Dünyası ile artık tekneler cebinizde!


Yat Kiralarken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Yat kiralarken en önemli etken teknenin yıllık bakımlarının yapılmış olması ve yat personelinin  profesyonelliğidir. Teknenin büyüklüğü yada fiyatının yüksek oluşu o tekneyi iyi yapmaz. Size yat kiralaması yapan güvenilir firmalardan destek almanızdır. Kaliteli bir tekne tatili ve sorunsuz bir serüven yaşamak istiyorsanız aşağıda size bazı önerilerimiz olacak…

Yeni Nesil Yat Kiralama

Yacht Dünyası ile artık tekneler cebinizde. Yüzlerce yat seçeneğini; liman, model ve kapasitesine göre listeleyip anında güvenle kiralayabilirsiniz. Türkiye’den tüm dünyaya hizmet sunan platform yeni nesil altyapısı ve basit kullanıcı dostu ara yüzüyle kullanıcılarına kolaylık sunuyor. Yacht Dünyası, sektörün öncü firmaları arasında olmak ve tüm dünyadan kullanıcıları, Türkiye’de yat tatili yapmaya aracı olup ülke ekonomisine  katkı oluşturarak  sektör standartlarını yukarıya taşıma vizyonu ile yoluna devam ediyor. CRP LTD ŞTİ iştirakiyle kurulan platform, tekne sahipleriyle yat kiralamak isteyen  kullanıcılar arasında teknolojik bir iletişim aracılığı yapıyor.


Yacht Dünyası ile artık tekneler cebinizde! - Resim : 2

Nasıl Yat Kiralarım?

Yat kiralamak artık çok kolay! Tatil grubunuz hazır ve tarihleriniz netleştiyse Mavi Yolculuk ve yat kiralama deneyimi için; www.yachtdunyasi.com ‘dan  güvenle rezervasyonunuzu online olarak  tamamlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yüzlerce yat seçeneği arasından hayalinizdeki yatı seçip, yat sahiplerine talep göndermek. Yat sahiplerinden gelen teklifleri karşılaştırarak, platform üstünden bir tıkla  istediğiniz yatı anında  kiralayabilirsiniz. Yacht Dünyası denize sevdalı ve denizde yaşamı bir hayat felsefesine dönüştürmüş profesyonel bir ekipten oluşuyor.  Merak ettiğiniz tüm hususlar için, Yacht Dünyası Genel Koordinatörü Alpaslan Yıldız’dan bilgi alabilirsiniz. 0 532 219 58 28

Yacht Dünyası ile artık tekneler cebinizde! - Resim : 3

 

Türkiye’den tüm dünyaya yat kiralama hizmetlerinde ara bulucu olan Yacht Dünyasi, yat sahiplerine ve yat kiralamak isteyen kişilere basit ve kullanıcı odaklı bir rezervasyon sistemi sunuyor.

En yeni yazılım teknolojilerini içinde barındıran platformumuz, sektörün bütün ihtiyaçlarına cevaben özenle tasarlandı.

Hizmetlerimiz:

Türkiye’den tüm dünyaya saatlik, günlük veya haftalık • Tekne Kiralama • Kabin Kiralama • Mavi Yolculuk

Tekne Portföyümüz:

*Gulet Kiralama
*Motoryat Kiralama
*Yelkenli Kiralama
*Katamaran Kiralama
*İstanbul Özel Yat Kiralama

Avantajlar:

* En İyi Fiyat Garantisi
* %100 Doğrulanmış Tekneler
* Kredi Kartıyla Ödeme
* 12 Taksit İmkanı
* 3D Güvenli Ödeme

Merak ettikleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Alpaslan Yıldız
General Coordinator
05322195828

www.yachtdunyasi.com
Türkiye’nin Yat Platformu
0850 255 5335