Yakışıklı oyuncu Onur Tuna'dan flaş nikah haberi

Meslektaşı Yasemin Yazıcı’yla mutlu bir beraberliği olan Onur Tuna'dan evlilikle ilgili soruya flaş yanıt.

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna'dan flaş nikah haberi

Onur Tuna’nın ilk sezonlarında rol aldığı “Yasak Elma” dizisi İspanya’nın ünlü kanalı Antena 3’te her akşam yayınlanıyor.

Dizide 'Alihan' karakterine hayat veren Tuna, yakışıklılığı ve yeteneğiyle İspanyol seyircilerin kısa sürede kalbini fethetti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre 37 yaşındaki Onur Tuna, İspanya’nın haftalık magazin dergisi Semena’ya röportaj verdi.

Keskin mavi gözleriyle dikkat çeken Tuna fiziğinden çok zekası hakkında konuştuğunda kendisini daha iyi hissettiğini belirtti ve “En çok gözlerinizi mi beğeniyorsunuz?” sorusuna “Hayır, fiziğimde en beğendiğim şey gözlerim değil. Vücudumun gerçekten sevdiğim belirli bir kısmı yok ve sevmediğim bir şey de yok. Görünüşüme çok fazla önem vermediğimi söyleyebilirim. Kendime iyi bakmaya, sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum. Ama her zaman formda olmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Sadece sağlıklı olmaya ve kendime bakmaya çalışıyorum” dedi.


 Yakışıklı oyuncu Onur Tuna'dan flaş nikah haberi


Meslektaşı Yasemin Yazıcı’yla mutlu bir beraberliği olan Onur Tuna “Evlenip çocuk yapmak istiyor musunuz?” sorusuna “Evet, gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorum. Ben baba olmak istiyorum ve umarım en kısa zamanda olur” diyerek evlilik planı yaptığının da sinyalini verdi.


Yakışıklı oyuncu Onur Tuna'dan flaş nikah haberi - Resim : 2