Yemeksepeti, 'Türkiye'nin En Teknolojik Markası' seçildi

Yenilikçi hizmetleri ve gelişmiş mobil uygulaması ile Yemeksepeti, Tech Brands Turkey tarafından, 'Yemek Online/Mobil Sipariş' kategorisinde 'Türkiye'nin En Teknolojik Markası' ödülüne layık görüldü.

Yemeksepeti, 'Türkiye'nin En Teknolojik Markası' seçildi

Yemeksepeti, teknoloji alanında tüketicilerin marka algısını ölçen ve sektördeki en prestijli ödül programlarından biri olan Tech Brands Turkey tarafından, 'Yemek Online/Mobil Sipariş' kategorisinde 'Türkiye'nin En Teknolojik Markası' ödülüne layık görüldü. Ödül, 22 Şubat'ta düzenlenen Tech Brands Turkey töreninde verildi. 

TÜRKİYE GENELİNDE BİN KİŞİYE SORULDU

Araştırma şirketlerinden Nielsen IQ Türkiye iş birliğiyle gerçekleştirilen araştırma, Türkiye genelinde 12 şehirde, 15-64 yaş arası yaklaşık bin kişi ile yapılan anketler üzerinden değerlendirildi. Araştırma sonucunda 30 farklı sektörde, tüketici kitlesinin açık uçlu sorulara verdiği yanıtlar baz alınarak hazırlanan rapor sayesinde, sıralamaya giren markalar belirlendi.


Yemeksepeti, 'Türkiye'nin En Teknolojik Markası' seçildi


Şirketten yapılan açıklamada "Yemeksepeti'nin, yenilikçi hizmetleri ve müşteri deneyimine odaklanan teknolojik çözümleriyle bu ödüle layık görülmesi, şirketin teknoloji ve hizmet kalitesindeki öncü konumunu bir kez daha teyit ediyor. Özellikle pandemi döneminde ve sonrasında gösterdiği başarılı performans ve sunduğu yenilikçi çözümler, Yemeksepeti'nin tüketiciler tarafından yüksek oranda tercih edilmesinin altında yatan başlıca sebepler arasında yer alıyor" denildi.

DHA