Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, manken Cansu Taşkın ile çıkan görüntülerinin ardından sessizliğini bozdu.

Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu

'İnci Taneleri' dizisinde 'Azem' karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır manken Cansu Taşkın ile birlikte olduğu iddiaları gündeme gelmiş ama iki taraf da konuya dair açıklama yapmamıştı.


Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu


Cansu Taşkın konuk olduğu bir YouTube programında sunucunun "Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığın haberleri doğru mu?" sorusuna verdiği yanıtla iddiaları doğruladı.

"EVET, HABERLER DOĞRU"

Cansu Taşkın, "Gerçek... Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet haberler doğru, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık, arkadaşlar bu çok normal değil mi? Benim için çok değerli bir insan" ifadelerini kullandı.


Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu - Resim : 2
 

Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun da Instagram hesabından peş peşe ablası ve Yılmaz Erdoğan'ın fotoğraflarını ve videosunu paylaşmıştı.



 

Videoda Erdoğan'ın Taşkın'ı dudağından öptüğü görülmüştü.

"HER ŞEYİN İYİ YANLARINI HATIRLIYOR, GERİSİNİ UNUTUYORUM"

Taşkın ve Vurgun'a dava açacağı iddia edilen Yılmaz Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Geçen yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle..." ifadelerini kullandı.


Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu - Resim : 3