Zerrin Sümer apar topar nikah masasına oturdu

78 yaşındaki usta oyuncu Zerrin Sümer, gözlerden uzak birlikte yaşadığı sevgilisiyle evlendiğini açıkladı.

Zerrin Sümer apar topar nikah masasına oturdu

Sayısız projede rol alan 78 yaşındaki tiyatro sanatçısı Zerrin Sümer, "Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" programına konuk oldu.

İlk evliliğinin ihanet yüzünden bittiğini söyleyen oyuncu, 22 yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisiyle 8 ay önce nikah masasına oturduğunu söyledi.

"KİMSENİN HABERİ OLMADAN EVLENDİM"

Özel hayatından bahseden usta oyuncu şunları söyledi; "7-8 ay önce evlendim. Kimsenin haberi olmadı çünkü ben bunları söylemem. Yıllar önce İstanbul'da yaşarken bir gece çok hastalandım ve telefona dahi gidemedim. O dönem telefonlar da çok yoktu. Kendi kendime bu böyle olmayacak demiştim. Oğluma galiba ben hayatıma birini sokacağım dedim. O da 'Olur anne ama evlenme. Nikah kıyma ama kimden hoşlanıyorsan onunla birlikte ol' dedi.

Sonra hakikaten hayatıma birini sokmak için bakındım. O gece telefona dahi gidememem beni çok etkiledi. 'İmdat' diyecek insan yoktu.

Korktum biraz. Sonra aradan 1-2 sene geçince şimdiki eşimle tanıştık. İlk defa yıllar sonra birinden hoşlandım. Benimle ilgilenilmesi hoşuma gitti. Açık açık kendisine de hoşlandığımı söyledim o da çok şaşırdı. Evlilik teklifini de o etti. Aynı yaşlardayız. 22 yıldır aynı evde yaşıyoruz. Konuşurken bir anda 'biz seninle evlensek ya' dedi. Ben de olur dedim"

"İLK EŞİMLE İHANET YÜZÜNDEN BOŞANDIK"

İlk evliliğini eğlence sektörünün öncü isimlerinden Günay Tuncel ile yapan ve bir oğlu olan Zerrin Sümer, yaşadığı ihaneti de şöyle anlattı: "Biz bir gece kulübünde tanışmıştık. Aramızda hoşlanma oldu ve nişanlandıktan sonra 1-2 sene birlikte yaşamaya başladık. Evlendikten sonra hemen çocuk yapmak istemedim, geç oldu biraz.

Tiyatro ile aynı zaman çocuk büyütmek zordu. Sonra bir oğlumuz oldu. Sonra eşim başka birine aşık oldu. Ben hissedince ona itiraf ettirdim. Aldatılmaktan çok gizleyerek beni aptal yerine koymasına üzüldüm. Çünkü biz arkadaş ve dosttuk gurur meselesi yaptım. Boşanmak istemedi 9 ay sonra dilekçeyi verdi. 15 yıl olunca evliliğe bir monotonluk geldi galiba. Nafaka dahil hiçbir şey talep etmedim."