27 yıllık evliliği son bulan Arzum Onan sevenlerini korkuttu: "Sana ne oldu?"

Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ'la biten evliliğinin ardından artık daha çok sosyalleşmeye başladı.

27 yıllık evliliği son bulan Arzum Onan sevenlerini korkuttu: "Sana ne oldu?"

4 yıl önce verdiği bir röportajında mutlu evliliğin sırrını vererek “Mehmet ile ben, evimiz ve o evin içine sığdırdığımız hayatı, herhangi bir hırsla takas etmedik. Büyük hırslarımız olmadı. Evliliğin arkasında gayret ve çabanın olması gerek. Günümüzde her şeyi çok çabuk tüketiyoruz ve mutsuzuz. Göz önünde olan evliliklerde durum elbette daha zor. İkimiz işimizin yaşam ritmimizi etkilemesine izin vermedik.” ifadelerini kullanan Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini 29 Mayıs’ta anlaşmalı olarak 10 dakikada bitirmişti.


27 yıllık evliliği son bulan Arzum Onan sevenlerini korkuttu: "Sana ne oldu?"


Eski eşiyle adliyeye el ele gelmesi tartışma konusu olan Arzum Onan, artık daha sık davetlere katılmaya başladı.


27 yıllık evliliği son bulan Arzum Onan sevenlerini korkuttu: "Sana ne oldu?" - Resim : 2


Eski Türkiye Güzeli Arzum Onan, aralarında Gülenay Kalkan ve Gülay Kamaz’ın olduğu arkadaş grubuyla Bodrum’da tatil yaptı.

TAKİPÇİLERİ "SANA NE OLDU?" DİYE SORDU

Boynunda boyunluk olduğu için takipçilerini endişelendiren Arzum Onan kız kıza çıktığı tatille ilgili “Ne şanslıyım ki, bu tatil bana şahane dostluklar ve harika bir aile kazandırdı. Yanında; tatlı dedikodular, komik taklitler, bol ve büyük kahkahalar, duygusal anlar asla unutmayacağım anılarımın arasında artık. İyi ki varsınız Rammos ailesi ve güzel dostlar…” mesajını paylaştı.