5 ay önce boşanan sosyetik çift davalık oldu

Tekstilci Ertan Uyanık ve 5 ay önce boşandığı Sena Kadakçı, ‘darp' ve ‘tehdit'ten ayrı ayrı dava açtı. Eski eşlere 2'şer ay uzaklaştırma kararı çıktı.

5 ay önce boşanan sosyetik çift davalık oldu

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre İstanbul'da 5 ay önce anlaşmalı boşanan tekstilci işadamı Ertan Uyanık ile Sena Kadakçı, 7 Aralık'ta buluştu.

İddiaya göre Uyanık, "Çocuklarımın velayeti sende. Aylık 10 bin TL nafaka ödüyorum ama sen parayı sabaha kadar gece kulüplerinde harcıyorsun" diyerek eski eşine tepki gösterdi. Kadının da "Bana karışamazsın" yanıtını verdiği ve Uyanık'ı tehdit ettiği öne sürüldü.

ÜNLÜ İŞADAMI: "DİŞİMİ KIRDI"

Kadakçı tarafından darp edildiğini ileri süren işadamı, mahkemeye verdiği dilekçede, "Araba sürerken cep telefonuyla vurdu, dudağım patladı, dişim kırıldı. Hareket halindeki araçtan inmeye çalıştı. Beni elinden çevredekiler kurtardı" ifadeleri kullandı.

Uyanık'ın 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı Kadakçı da iftiraya uğradığını savundu. Genç kadın, "Velayetten ve nafakadan vazgeçmem için Ertan tarafından darp edildim. Saçımdan sürükleyip yumrukladı. Ölüm tehditleri alıyorum" diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kadakçı da eski eşi hakkında 2 ay tedbir kararı aldırdı.