Abdurrahman Dilipak AK Parti’ye hesap sordu!

Gazeteci Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından artan döviz kuru karşısında adeta AK Parti’ye patladı. Dilipak daha önce söylenenlerden yola çıkarak “bu yalanı kim söyledi!” diye hesap sordu.

Abdurrahman Dilipak AK Parti’ye hesap sordu!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce dolar kurunun 20 TL’nin altında zorla tutulduğu, bu doğrultuda Merkez Bankası’nın rezervlerinin eritildiği öne sürülmüştü.

Seçim sonrası dolar kuru hızla 20 TL’yi aşarken son iki gündür rekor üstüne rekor kırdı.

Bu doğrultuda yorum yapan Abdurrahman Dilipak AKP’ye yüklendi.

“BU YALANI BİZE KİM SÖYLEDİ”

Dilipak Twitter hesabından “Yalan mıydı, bu yalanı kim söyledi!?” sözleriyle iktidarı eleştirirken Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e atıfta bulundu.

Dilipak şunları söyledi:

"Oooo, Euro'nun acelesi var, bugünkü artış +6.41 %'yı gördü. Bakalım bu yarışta ücret dövizdeki artışı yakalayabilecek mi? O istitatistik verilerine ne oldu. Bugün ne değişti. Bu gerçekse dün söylenenler Yalanmıydı, bu yalanı kim söyledi!? "Şimşek hızı" bu gerçeği yakalayabilir mi."


Abdurrahman Dilipak AK Parti’ye hesap sordu!


“DAHA DURUN DEPREMDE ÖLENLERİN GERÇEĞİNİ ÖĞRENEBİLSEK”


Dilipak paylaşımın devamında depremde ölen kişi sayısının da saklandığını öne sürerken “Daha durun, hayalin kışkırttığı talebi hiç bir gerçek yakalayamaz! Daha bekleyin. Bir de depremde ölenlerin reel gerçeğini öğrenebilsek” diye yazdı.