Ali Sürmeli ilk kez konuştu: "İki yıllık sevgilim tarafından dolandırıldım"

Usta aktör Ali Sürmeli’nin instagram hesabından geçen hafta peş peşe ağır suçlamalar yapılmıştı. Olayı yargıya taşıyan Sürmeli 2 yıllık sevgilisi tarafından dolandırıldığını iddia etti.

Ali Sürmeli ilk kez konuştu: "İki yıllık sevgilim tarafından dolandırıldım"

Ali Sürmeli’nin mavi tıklı hesabından geçen hafta okuyanları şoke eden paylaşımlar yaptı.

Günlerce süren paylaşımlarda oyuncu hakkında ağır iddialar yer aldı.

Soluğu savcılıkta alan Ali Sürmeli yasal süreç başlar başlamaz ilk kez konuştu.


Ali Sürmeli ilk kez konuştu: "İki yıllık sevgilim tarafından dolandırıldım"


Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan 
Sürmeli “Hesabımdaki paylaşımları 2 yıl boyunca sevgili olduğum bir kadın tarafından yapılmış olduğundan şüpheleniyorum. Bunu da zaten savcılığa söyledim. Bizim ortak bir hesabımız vardı. Kasa almıştık. Oraya bütün çalışmışlığımdan elde ettiğinm mal varlığımı koyduk, anahtarları ondaydı… Bütün mali mali işlerimden kendisi sorumluydu. Kasayı boşaltınca ben de ona küstüm. Geldi sonra barıştık… Bugüne kadar elimde olan tüm mal varlığımı tekrar geri almak için barışmış gibi yaptım. Oyuncu olduğum için, hayat bazen oyunculara çok yardım ediyor. Kasanın anahtarlarını ondan aldım. Sonra sosyal medya hesabının hesabımdan o paylaşımlar yapıldı” dedi.



Ali Sürmeli ilk kez konuştu: "İki yıllık sevgilim tarafından dolandırıldım" - Resim : 2


“Allah düşmanımın başına vermesin”


Adının önce Emine, yıllar sonra da “Kader” olduğunu öğrendiği eski sevgilisiyle 16 yıl önce tanıştıklarını, son 2 senedir de sevgili olduklarını anlatan 64 yaşındaki Sürmeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benim üzüldüğüm bir şey var… Etrafımda oğlum, yeğenim, menajerim arkadaşlarım kim varsa onları da suçlamış asılsız iddialarla… Psikolojimle ne oynamaya kalktı ama ben oynatmadım. Geçirdiğim beyin ameliyatından dolayı kontrollerim vardı. Travma geçirdiğimi belirtip beni doktora götürdü. Doktor sakinleştirici verdi. O sakinleştirici beni çok sakinleştirdi. Bu da benim sınavım, bu iftiralar, hakaretler ama iyilik iyidir. Ben iyi tarafımdan vazgeçmeyeceğim. Bir kadın kızınca neler yapabiliyor onu gördüm. Allah düşmanımın başına vermesin.”



Ali Sürmeli ilk kez konuştu: "İki yıllık sevgilim tarafından dolandırıldım" - Resim : 3


“Artık kadınlara güvenmiyorum”


Instagram hesabından yapılan paylaşımlarda Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ile Narkotik Polisi etiketlenerek vergi kaçırdığı ve zararlı madde kullandığı ve iddia edilen yılların oyuncusu,  “İddiaların hepsi asılsız… Savcılığa suç duyurusu için gittiğimde oradaki bir polise ‘yasak ne biliyorum ama MASAK ne bilmiyorum’ diye sordum. Bunların hepsini bilen biri… İki yıl boyunca her şeyimle o ilgilendi. Instagram hesabıma da o baktı. Instagram bir ara bloke olmuştu, onu da kendisi açtırdı. Güzel bir avukatım var, savcılık her şeyi takip ediyor. Aramızda zaten aşk yoktu ama artık kadınlara güvenmiyorum. Adalete inanıyorum, hele ilahi adalete çok inanıyorum” diye konuştu.



Ali Sürmeli ilk kez konuştu: "İki yıllık sevgilim tarafından dolandırıldım" - Resim : 4