Araştırma şirketinin kripto para birimi GAG Token’ın bonuslu ön satışı tükendi

Yapay zeka destekli teknoloji altyapısıyla uçtan uca araştırma hizmetleri sunan Adgager’ın sektöre özel kripto para birimi GAG Token’ın yüzde 30 bonuslu ön satışının tükendiği duyuruldu. Bonussuz ön satış sürecinin 19 Mart’a kadar devam edeceği belirtildi.

Araştırma şirketinin kripto para birimi GAG Token’ın bonuslu ön satışı tükendi

Yapay zeka destekli araştırma hizmetleri sunan Adgager tarafından geliştirilen ve yüzde 30 bonus fırsatıyla yerli kripto para borsası Bitexen'de 29 Şubat'ta ön satışa çıkan GAG Token, yoğun ilgi görerek hızla tükendi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Adgager Kurucusu Umut Vural, “GAG Token, araştırma dünyasına yenilikçi çözümler sunan, geleneksel sınırları aşan Adgager tarafından, araştırmaya katkıda bulunanlar ve işletmeler arasında değer transferi sağlamak amacıyla geliştirildi. Ekosistemin ayrılmaz bir parçası olan GAG Token’ın bu başarısı, GAG Token ve Adgager’in potansiyeline olan inancın güçlü bir göstergesi oldu” dedi.

ÖN SATIŞLAR 19 MART’A KADAR BİTEXEN’DE DEVAM EDİYOR

Yenilikçi bir pazar araştırma platformu olarak Türkiye’nin önde gelen markalarına şeffaf ve hızlı araştırma hizmetleri sunduklarını belirten Vural, “Araştırma sektöründe dijital dönüşümü hızlandırmayı hedefleyen Adgager olarak, GAG Token ile sadece araştırma süreçlerini dijitalleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda ekosistem katılımcıları için bir değer transfer aracı sunuyoruz. Yerli kripto para borsası Bitexen iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz ön satış, GAG Token'ın araştırma dünyasında oluşturduğu heyecanın somut bir kanıtı oldu. GAG Token’ın bonussuz ön satışı Bitexen’de yoğun bir ilgiyle halen devam ediyor” ifadelerini kullandı.

ARAŞTIRMA, REKLAM PERFORMANSI ÖLÇÜMÜ VE PAZAR ANALİZİNDE KULLANILACAK

Bugüne dek benimsedikleri yenilikçi yaklaşımlarla çeviklik kazandıklarını ifade eden Vural, “GAG Token’ın bu hızlı satış başarısının arkasında, Adgager ve ekibinin yenilikçi vizyonunu destekleyen güçlü bir topluluk var. Hedefimiz GAG Token ekosistemini geliştirmek. Yeni projeler ve iş birlikleri, GAG Token’ı araştırma, reklam performansı ölçümü ve pazar analizi gibi alanlarda daha da değerli hale getirecek. Önümüzdeki süreçte farklı ülkelerde ve farklı borsalarda da listelenmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

“YATIRIMCILARIMIZA VE GAGER’LARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Sözlerini GAG Token yatırımcılarına ve topluluk üyesi Gager’lara teşekkür ederek tamamlayan Vural, şu ifadeleri kullandı:

“GAG Token'ın bu olağanüstü başarısı, ekibimizin tutkusunu ve araştırma sektöründe gerçekleştirmek istediğimiz dönüşümü yansıtıyor. Yüzde 30 bonuslu satışın hızla tamamlanması, vizyonumuzu paylaşan ve destekleyen büyük bir topluluğa sahip olduğumuzu gösteriyor. Bu sadece bir başlangıç, GAG Token ve Adgager için büyük planlarımız var. Yakında, ekosistemimizi daha da güçlendirecek yeni adım ve fırsatları herkesle paylaşacağız.”

DHA