Arto canlı yayında kendisini azarlayan Bülent Ersoy'u bombaladı!

Bülent Ersoy, menajeri hakkında iddialarda bulunduğunu söylediği Arto’yu canlı yayında azarladı. Ersoy, Arto’ya, "Siz yalancısınız, yalancı" diyerek bağırdı. Ersoy'a sosyal medya hesabından yanıt veren Arto, "Ne Zeki Müren, ne Ajda Pekkan ne de Müzeyyen Senar olabileceksin" ifadelerini kullandı.

Arto canlı yayında kendisini azarlayan Bülent Ersoy'u bombaladı!

Arto’nun, Hande Sarıoğlu ile birlikte sunduğu "Söylemezsem Olmaz" programında menajerlik sistemi hakkında konuşan Arto’ya, Bülent Ersoy çok sinirlendi.

Canlı yayına telefonla bağlanan Ersoy sözlerine, “Hediyelerini alırken, kabul ederken, hatta kendisini taciz ederken, ‘Ay şu çok güzelmiş bunu da al bize’ dediğiniz zamanları unuttunuz. Ben çok iyi hatırlıyorum. Ben bunamadım. Aklı başında öleceğim” diyerek başladı.

O sırada Arto ise menajerlik sistemi hakkında yorum yaparken Haluk Şentürk’ün ismini zikretmedeğinin altını çizerken; Şentürk ile eski arkadaş olduklarını ve müşterek bir çok hatıralarının olduğunu söyleyerek kendisini savundu.



 



Bunun üzerine Bülent Ersoy daha da sinirlenerek, “Siz eski arkadaşlarınız hakkında hala böyle nasıl yorum yapabiliyorsunuz. Kime gideceğim başka? Ben menajer olarak bir sürü insanla çalışmadım. Siz beni arayamazsınız. Size cevap vermem. Sizi hiç sevmiyorum. Çünkü siz yalancısınız. İnsanın sinirlerini bozmayın. Ben ortalığı ayağı kaldırırım. Dikkat edin. Siz yalancısınız, yalancı” dedi.

ARTO'DAN OLAY PAYLAŞIMLAR

Arto, yayından sonra sosyal medya hesabından Bülent Ersoy'un YouTube programını duyurduğu paylaşımını alıntılayarak, "Bugünkü telefonda oynanan Oscar'lık oyunun sebebi... İşte sen bu'sun... Bu kadarsın... Hala eski ayak oyunları ve numaraları... Yazık sana... Sen hayatın boyunca ne Zeki Müren, ne Ajda Pekkan ne de Müzeyyen Senar olabileceksin" ifadelerini kullandı.


Arto canlı yayında kendisini azarlayan Bülent Ersoy'u bombaladı!


Bir paylaşımda daha bulunan Arto'nun "Sen ancak Deniz Akkaya'nın çantacısı olursun" sözleriyle kimi ve hangi olayı kast ettiği ise merak konusu oldu.


Arto canlı yayında kendisini azarlayan Bülent Ersoy'u bombaladı! - Resim : 2