Aydan Şener'den yıllar sonra ihanet itirafı!

Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' romanından 1986 yılında uyarlanan ve Kenan Kalav ile başrolünü paylaştığı 'Çalıkuşu' dizisiyle hafızalarda yer eden, Aydan Şener, geçtiğimiz ekim ayında 'Müjgan' karakteriyle Kanal D dizisi 'Üç Kız Kardeş'e dahil oldu.

Aydan Şener'den yıllar sonra ihanet itirafı!

Yıllara meydan okuyan oyuncu, katıldığı Gökay Kalaycıoğlu'nun 360 TV'de yayınlanan programında özel hayatı hakkında konuştu.

"EN BÜYÜK ŞÖHRET OLDUĞUM ZAMAN EVLİYDİM"

Aydan Şener, Kalaycıoğlu'nun "18-19 yaşlarında evleniyorsun. Bu işi yaparken çok ters köşe bir karar. Bekarlığın ve güzelliğinle popülerliğine popülerlik kazanacağın bir dönemde parmağına yüzük takıyorsun" yorumunu değerlendirdi.


Aydan Şener'den yıllar sonra ihanet itirafı!


"EVE ÇOK DÜŞKÜN BİR ADAM DEĞİLDİ"

Eski futbolcu Ayhan Akbin'le boşanma nedenini açıklayan Aydan Şener, "Anlaşamadık. Ben büyük bir şöhrete ulaşınca çok çalışmaya başladım. Ufak tefek kıskançlıklar başladı. Ayhan'ın da sporculuktan gelen bazı alışkanlıkları vardı, onlardan kolay kolay kopamadı. O da çok gençti, 25-26 yaşındaydı. Eve çok düşkün bir adam değildi, gezmeyi severdi. 'Çapkın' diyemem, yakaladığım veya gördüğüm bir şey yoktu. Benim de iş yoğunluğum vardı, böylece bitirdik" ifadelerini kullandı.

"ALDATILMAYAN KADIN YOK"

"Aldatıldın mı?" sorusunu da cevaplayan 60 yaşındaki tescilli güzel, "Tabii ki. Eşimi bilmiyorum ama sonrasında aldatıldım. Maalesef aldatılmayan kadın bence yok" açıklamasını yaptı.