Bade İşçil'in meçhul sevgilisi kim?

Bade İşçil, sonunda aşkı buluyor. Uzun süredir yalnızlıktan dert yanan güzel oyuncu, meçhul bir yakışıklıyla flört aşamasında olduğunu söyledi.

Bade İşçil'in meçhul sevgilisi kim?

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre bir süredir ekranlardan uzak duran başarılı oyuncu Bade İşçil, 2016 yılında, oğlu Azur'un babası Malkoç Süalp'ten boşandıktan sonra aşka kapılarını kapatmıştı.

Önceki gün Bebek'te görüntülenen Bade İşçil aşk hayatıyla ilgili detaylardan bahsetti.

Son dönemde sahil yürüyüşlerini arttıran İşçil, muhabirlerin "Yaza kadar böyle devam edecek misiniz?" sözleri üzerine, "Yaza herhalde kemik olarak devam edeceğim hayata..." diye karşılık verdi.


Bade İşçil'in meçhul sevgilisi kim?


Geçtiğimiz günlerde aşk hayatı sorulan güzel oyuncu, "Yok ki birisi arkadaşlar. Öyle olsun hadi deyince de olmuyor. Sarı sayfalara ilan mı vereyim?" açıklamasıyla gündem olmuştu.

"TEKLİF EDECEĞİM"

Bu kez kalbinin dolu olduğunun sinyalini veren İşçil, henüz tanışma aşamasında olduklarını söyledi.

İşçil, "Kriterlerime bakıyorum. Kendi kendime gelin güvey oluyorum. Yemeğe çıkalım, görüşelim ondan sonra bakacağım. Şu an değerlendirmedeyim. Aramız da kalsın ama daha açılamadım. Daha yeni yeni tanıyorum. Olursa sizler de görürsünüz. Gözetiyorum şu an... Gideceğim teklif edeceğim" diyerek şaşırttı.


Bade İşçil'in meçhul sevgilisi kim? - Resim : 2