Bergen filminin galası gerçekleştirildi

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrollerini paylaştığı "Bergen" filminin galası dün akşam İstanbul'da gerçekleştirildi.

Bergen filminin galası gerçekleştirildi

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre yapımcılığını Orchestra Content’in yaptığı ve dağıtımını CJ ENM Türkiye’nin üstlendiği film etkileyici konusuyla dikkat çekiyor.

Özenli dönem çalışması, dekor, aksesuvar, kostüm ve otomobilleri ile de dikkat çekerek seyirciyi 70’li ve 80’li yılların Türkiye’sine götürecek olan filmin jeneriğinde Farah Zeynep Abdullah’ın adı başrol oyuncusunun yanı sıra yapım ortağı olarak da yer alıyor.

Filmin sanat yönetmenliğini Vahit Yazıcı ve kostüm tasarımına ise Baran Uğurlu imza attı.

‘Bergen’in yaşam öyküsünü anlatan filmin yapımcılığını ve yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz, yönetmenliğini Mehmet Binay ve M. Caner Alper üstlendi.

‘Bergen’de Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken; filmin oyuncu kadrosunda Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer aldı.

‘Bergen’in müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen’e ait.