Berkay Hardal'dan şaşırtan karar

İlk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Dilan Telkök ile Berkay Hardal çifti, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri bir partiyle açıklamıştı.

Berkay Hardal'dan şaşırtan karar

12 Ekim 2019'da nikâh masasına oturan Dilan Telkök ile Berkay Hardal, geçtiğimiz haftalarda bebek beklediklerini duyurmuştu.

Berkay Hardal'dan şaşırtan karar


İlk kez anne ve baba olacak olmanın heyecanını yaşayan Dilan Telkök ile Berkay Hardal, içinde aile fertlerinin yer aldığı bir cinsiyet partisi düzenledi.



Berkay Hardal'dan şaşırtan karar - Resim : 2


Dilan Telkök - Berkay Hardal çifti, yuvarlak bir fanusun içine döktükleri suyun ardından mavi dumanların çıkması üzerine erkek bebeklerinin olacağını öğrendi.


Berkay Hardal'dan şaşırtan karar - Resim : 3

"ÇOK DUYGUSALIM"

Dilan Telkök, o anları "Bütün güzel dilekleriniz, mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum bugün çok duygusalım" notuyla yayımladı.

BERKAY HARDAL'DAN FLAŞ KARAR

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre eşi Dilan Telkök ile evlendikten sonra Köyceğiz'e yerleşen yakışıklı isim, İstanbul'a geri dönüş kararı aldı.


Berkay Hardal'dan şaşırtan karar - Resim : 4


Etiler'de görüntülenen Berkay Hardal, setlere geri döneceğini müjdelerken "Sektörden çok ayrı kaldık. İstanbul'da ikinci günüm. Köyceğiz kırsal bir yer biliyorsunuz. Biraz insanlar üzerime üzerime geliyor. İnsan fazlalığı yordu beni. Alışırız sonuçta buralıyız. Yeni projeler için döndüm. Kısmet, bakıyoruz... Okuyoruz" ifadelerini kullandı.