Berkay'dan eşi Özlem Ada Şahin'e 22 milyon liralık jest!

Eşine yaptığı pahalı jestlerle bilinen Berkay, Anneler Günü için yine kesenin ağzını açtı. Popçu, iki kızının annesi Özlem Ada Şahin’e Alaçatı’dan 22 milyon TL’ye ev aldı.

Berkay'dan eşi Özlem Ada Şahin'e 22 milyon liralık jest!

Yaklaşan Anneler Günü öncesinde birçok ünlü erkek, kesenin ağzını açtı. Bunlardan biri de Berkay'dı. Son yıllarda eşi Özlem Ada Şahin'e aldığı milyonluk hediyelerle sık sık gündem olan ünlü popçu, kural bozmadı.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre geçtiğimiz günlerde gittiği Alaçatı'da bir villa projesini gezen Berkay, çok beğendiği bir evi satın aldı.

1.1 milyon dolar yani yaklaşık 22 milyon TL'lik villayı iki kızının annesi için satın alan ünlü popçu, iç dekorasyon için de tam 5 milyon TL bütçe ayırdı.

Geçtiğimiz yıllarda da Alaçatı'dan kendilerine ultra lüks bir villa satın alan Berkay ile Özlem Ada Şahin, bu yaz sezonunu da kızlarıyla beraber Çeşme'de geçirecek.

'DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR'

Bu arada sık sık eşine yaptığı pahalı jestlerle manşetlere taşınan ünlü popçu, "Aldığım hediyeleri abartmamak lazım. Kızlarıma ve bana misler gibi bakan, hayatımın aşkı her şeyi hak ediyor. Hatta daha iyilerine layık" demişti.

Öte yandan Berkay'ın arka arkaya bu kadar çok lüks harcama ve yatırımı yapması da 2019 yılında aylık gelirinin 1000 TL olduğunu beyan etmesini bir kez daha akıllara getirdi.