Beyaz Magazin canlı yayınında Buse Varol kavgası çıktı!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programında ilginç çıkışlarıyla dikkat çeken gazeteci Bilal Özcan, sesini yükseltince stüdyoda gerginlik yaşandı.

Beyaz Magazin canlı yayınında Buse Varol kavgası çıktı!

Pınar Eliçe "Suzan Hanım Alişan'ın Alişan olmasında en önemli faktör. Alişan küçük yaşlardan beri sahnede iyi para kazanan bir sanatçı. Buse Varol, Alişan'ın bu konforlu hayatını yaşıyorsa bunun alt yapısında anne Suzan Hanım'ın büyük emeği var. Belli ki bir ego savaşı var." şeklinde bir yorumda bulununca gazeteci Bilal Özcan'dan Eliçe'ye "Suzan Hanım gelinin nasıl davrandığına karışmamalı. Oğlunun evliliğinden elini eteğini çeksin." yanıtı geldi.

Pınar Eliçe'nin "Suzan Tektaş acılı bir annedir. Aile olmak böyle bir şeydir. O da o ailenin bir kızı. Derdini hafifletmeli" yorumuna karşı çıkan Bilal Özcan, "Buse Varol'un görevi Suzan Hanım'ı teselli etmek değil. Onun görevi kocasını teselli etmek, iki tane çocuğunu ayakta tutmaktır. Kayınvalidesinin kocası yok mu?" dedi.

İlginç çıkışları dikkatlerden kaçmayan gazeteci Bilal Özcan'ın "Ne yani boşansınlar mı istiyorsun?... Söylediğin bu senin. Ne istiyorsun?" diyerek sert çıktığı Pınar Eliçe "Ne münasebet Bilal beyciğim? Bu yaptığınız çok büyük bir itham bana karşı. Neden boşansınlar iki çocuk var ortada" dedi.

İki yorumcunun hararetli tartışmasını sessizce izleyen moderatör Didem Delen; Eliçe ve Özcan ortak müşterekte buluşamayınca konuyu kapattı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO)