Bircan Bali: "Öteki türlüsü daha kahpelik! Uğursuz kadınlar var"

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın konuk olduğu Danla Bilic'in programında yaptığı aldatma ve ihanet açıklamaları tartışma yarattı.

Bircan Bali: "Öteki türlüsü daha kahpelik! Uğursuz kadınlar var"

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Bircan Bali, "Size göre aldatmak nedir bilmiyorum ama Murat Dalkılıç, 'Eğer ben aldattıysam. Başkasıyla birlikte olup gidip söylüyorsam bu aldatmak değildir' diyor" ifadelerini kullanıca söze giren Pınar Eliçe, "Nasıl değildir ya? Aldat aldat sonra gel itiraf et. Bu dürüstlük müdür?" diye sordu.

Bali ise, "Söylenmesinden yanayım. Diğer türlü daha kahpelik oluyor. Aldatılma eylemi gerçekleşmiş. Dürüst müyüm, değil miyim buna bakın diyor." yanıtını verdi.

Ebru Şancı, "Diyor ki ben seni aldattım. Karşı tarafın insiyatifine bırakıyor. Affetin mi, affetmedin mi?" yorumunda bulundu.

Pınar Eliçe ise "Hayatında biri varken kalkıp da başkasıyla beraber olma ihtiyacı hissetiysen o ilişki bitmiştir. O yüzden 'Seni aldattım ve senden ayrılmak istiyorum' diyebilmeli" şeklinde konuştu.

Bircan Bali, ünlüler dünyasında bazı kadınların bazı erkeklere uğursuz geldiğini ifade ederek, "Bazı kadınlar var kimle beraber olsa adamlar hep iflas ediyor." şeklinde konuşurken Pınar Eliçe ise, "Boşuna dememişler, 'Kedi al ayağını dene' diye" yorumunu yaptı.