Burak Deniz'e Nilperi Şahinkaya'ya hakaretten dava açıldı

Nilperi Şahinkaya'nın Burak Deniz hakkında savcılığa yaptığı şikayetle ilgili karar çıktı.

Burak Deniz'e Nilperi Şahinkaya'ya hakaretten dava açıldı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Burak Deniz’in 15 Eylül 2022 tarihinde “Şahmaran” isimli dizinin çekimleri için bulunduğu Adana’da meslektaşı Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarının olduğu Adana Grand Shareton Otel’in bahçesindeki masaya gitmiş ve sohbet sonrası yaşanan kavga adliyeye taşınmıştı.


Burak Deniz'e Nilperi Şahinkaya'ya hakaretten dava açıldı


Şahinkaya, avukatı Nail Gönenli‘nin Adana Başsavcılığı‘na verdiği şikayet dilekçesinde Burak Deniz tarafından hakarete maruz kaldığını belirtirken, Şahinkaya’nın arkadaşı Necmi Deniz Akıncı da hem alenen hakaret, hem de darp eyleminden şikayetçi olmuştu.



Burak Deniz'e Nilperi Şahinkaya'ya hakaretten dava açıldı - Resim : 2


Savcılık tarafların ve görgü tanığı olan Nilperi Şahinkaya‘nın sevgilisi Emre Yusufi‘nin ifadeleri ile olayın yaşandığı otelin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledikten sonra kararını verdi.


Burak Deniz'e Nilperi Şahinkaya'ya hakaretten dava açıldı - Resim : 3

 

Avukatları Serdar Opak ve Seçkin Bayraktar‘ın temsil ettiği Burak Deniz hakkında Nilperi Şahinkaya‘ya yönelik alenen hakaret ve Necmi Deniz‘e yönelik alenen hakaret ile basit yaralamaya teşebbüs eylemleri sebebiyle dava açılmasına karar verdi.



Burak Deniz'e Nilperi Şahinkaya'ya hakaretten dava açıldı - Resim : 4



Mahkeme, Adana 33. Asliye Ceza Mahkemesi‘nde toplam 7 yıl 2 ay hapis cezasıyla yargılanacak olan Burak Deniz hakkında kişilerin huzur ve sükununu bozma suçundan ise kovuşturma yeri olmadığına karar verdi.


Burak Deniz'e Nilperi Şahinkaya'ya hakaretten dava açıldı - Resim : 5