Burcu Kara'dan acı itiraf: "İltifat ve hakaret bir arada"

Yılların oyuncusu Burcu Kara verdiği röportajda sarsıcı açıklamalarda bulundu.

Burcu Kara'dan acı itiraf: "İltifat ve hakaret bir arada"

Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'a konuşan oyuncu Burcu Kara, söz 'şöhret' konusundan açılınca sarsıcı açıklamalar yaptı.

İLTİFAT VE HAKARET VAR

Işıltılı dünya, içinde bulunan kişiye ne kazandırıyor ve karşılığında ne istiyor?

Bolca sevgi, bolca nefret... İnsanların hem sahte yüzünü hem de gerçek yüzünü görmeyi kazandırıyor. Kalabalıklar içinde yalnızlaşmak ve özgür olamamak, bir kere en zor tarafları. Şimdi bir de sosyal medya var. Herkes her şeyi biliyor, herkes mükemmel. Tüm gün iltifata ve hakarete uğruyorsun. Şöhret meselesi, psikolojini sürekli sağlam tutman gereken bir konu aslında. Yoksa şöhret olmak şu anda her zamankinden daha kolay.


Burcu Kara'dan acı itiraf: "İltifat ve hakaret bir arada"

Oyunculukta güzellik şartı var mıdır?

Tabii ki yok. Her fizikte insan oyuncu olabilir. Hayat, her çeşit insanla bir bütün zaten.

Peki, yapmadığınız için pişman olduğunuz ve şu anda 'keşke' dediğiniz bir durum oldu mu?

Hayatta hiç keşke demiyorum, öyle olması gerekiyormuş diyorum. Ama kabul etmeyip başka bir işi tercih ettiğim bir proje oldu. O proje, Türkiye dizi tarihinde efsane oldu ve 6 yıl sürdü. Nasip diyorum böyle şeylere.

ROL ALDIĞI PROJELER ERKEN FİNAL YAPMIŞTI

Zarif oyuncu Burcu Kara'nın yıllar içinde rol aldığı 'Maskeli Balo', Kirli Beyaz', 'Yıllar Sonra', 'Tozlu Yollar' , 'Tatar Ramazan' ve 'Kördüğüm' dizileri beklenen reytingi alamayarak yayından kaldırılmıştı.

Burcu Kara'dan acı itiraf: "İltifat ve hakaret bir arada" - Resim : 2

Kara katıldığı bir televizyon programında "Senaryo seçmede hiç profesyonel olamadım. Hep duygusal davrandım. Acayip şeyleri reddedip, başka şeyler seçtim. Seni seviyorsam seninle çalışmayı tercih ederim. O sette mutlu olacağımı düşünüyorsam, çalışırken mutlu olacağımı düşünüyorsam çalışırım" itirafında bulunmuştu.