Can Bonomo'nun lansman konserinde ünlüler geçidi yaşandı

Can Bonomo, yeni albümü "Kara Konular"ın lansman turnesinin ilk ayağını geçtiğimiz akşam İstanbul DasDas'ta gerçekleştirdi.

Can Bonomo'nun lansman konserinde ünlüler geçidi yaşandı

Biletlerin tamamının tükendiği ve yoğun bir ilginin olduğu gecede Can Bonomo, yeni albümü Kara Konular'da yer alan şarkılarının canlı performanslarını ilk defa sahnede seyirciyle buluşturdu.

Lansman konseri için özenle hazırlanan Can Bonomo, geceye özel ışık şovları ve sahnedeki enerjisi ile gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. 
 
Can Bonomo'yu sahnede eşlik etmeye, hem de dinlemeye gelen ünlü dostları gecede yalnız bırakmadı.

İki şarkıda düet yaptığı Mabel Matiz ile konserde görkemli bir performansa imza atan sanatçı, yine albümde vokalleri ile yer alan Nova Norda ile birlikte bir şarkı seslendirdi.


Can Bonomo'nun lansman konserinde ünlüler geçidi yaşandı


Gecenin bir diğer sürprizi ise Sarp Apak ve Bengi Apak çiftinin sahneye çıkarak Bonomo ile beraber performans yaptıkları anlar oldu.  
 
Bu özel gecede Bonomo'yu eşi Öykü Karayel de yalnız bırakmadı.

Geceye katılan ünlü isimler arasında Gupse Özay, Barış Arduç, Esra Ruşan, Bartu Küçükçağlayan ve Merve Özgüle gibi dostları vardı. 


Can Bonomo'nun lansman konserinde ünlüler geçidi yaşandı - Resim : 2
 

Üç büyükşehirde albüm lansman konseri odağı ile yola çıkan Can Bonomo, "Kara Konular" albümünün lansman turnesini 6 Mart’ta Ankara Jolly Joker ve 15 Mart’ta İzmir Hangout PSM'de vereceği konserler ile sonlandıracak.