Demet Evgar bomba gibi kadroyla geri dönüyor!

Uzun süredir setlerden uzak olan özlenen oyuncu Demet Evgar'ı setlere geri döndüren yeni projede birbirinden ünlü isimler buluştu.

Demet Evgar bomba gibi kadroyla geri dönüyor!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Demet Evgar bebek molasının ardından setlere geri dönüyor. MF Yapım imzalı Bahardan Önce kod adlı diziyi Neslihan Yeşilyurt yönetiyor. 

Ayça Üzüm’ün yazdığı dizinin okuma provası gerçekleşti.

Dizide Demet Evgar’a dizide Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever eşlik edecek.



Demet Evgar bomba gibi kadroyla geri dönüyor!


Dizide Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin özellikle de Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın karaciğer yetmezliği haberini almasıyla ailedeki tüm dinamikler değişecek.



Demet Evgar bomba gibi kadroyla geri dönüyor! - Resim : 2


Evren (Buğra Gülsoy), Timur’un hem doktor olarak rakibi hem de Bahar’ı geri kazanmak istediğinde karşısına çıkan en büyük engeli olacak. Bahar’ın kendini yeniden inşa etmesiyle, hastaneye has tüm trajikomik anlarla, hikayemiz her zaman umudun olduğunu aşılayacak, zaman zaman izleyiciye nefes aldıracak.


Demet Evgar bomba gibi kadroyla geri dönüyor! - Resim : 3