Demet Özdemir - Oğuzhan Koç evliliğini ihanet mi bitirdi?

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti ayrılık kararı aldı. Odatv, ayrılığın arkasından ihanet iddiasının ayrıntılarına ulaştı.

Demet Özdemir - Oğuzhan Koç evliliğini ihanet mi bitirdi?

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, 8 aylık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. İkili yaptıkları açıklamada  “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldık" dedi.

Herkes ayrılığın nedenini merak ederken Odatv'nin ulaştığı bilgilere göre Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'u evli bir yönetmenle aldattığı iddia edildi.

Sosyal medyada yer alan “evli bir yönetmen evli bir oyuncuyla ilişki yaşıyor” haberlerindeki oyuncunun Demet Özdemir olduğu öne sürüldü.

DEMET ÖZDEMİR: "HERKES ZAN ALTINDA KALDI, DAVACIYIM" (VİDEO)

Ağustos 2022'de rüya gibi bir düğünle nikah masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un mutluluğu sadece 8 ay sürdü. Demet Özdemir'in 26 Şubat'taki doğum gününde şiddetli bir tartışma yaşadığı iddia edilen çiftin arasının o günden sonra bir türlü düzelmediği iddia edildi.

Demet Özdemir konuyla ilgili olarak "her evlilikte olduğu gibi bizim evliliğimizde de sorunlar var" açıklamasını yaptı. 

EVDEN AYRILDI

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile birlikte yaşadıkları evden ayrılarak Moda'da sete yakın bir otele yerleşti.

"EVLİLİĞİMİZİ SONA ERDİRME KARARI ALDIK"

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 8 aylık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirmeye karar verdi.

Demet Özdemir, ayrılık kararını Instagram sayfasında yaptığı paylaşımla duyurdu:

"Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz."