Demet Özdemir - Oğuzhan Koç krizinde Defne Samyeli iddiası!

İki yıllık aşklarını geçtiğimiz Ağustos'ta nikah masasına taşıyan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un evliliklerindeki kara bulutları dağıtamadıkları söylenirken, bomba bir iddia gündeme geldi.

Demet Özdemir - Oğuzhan Koç krizinde Defne Samyeli iddiası!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Bircan Bali; Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir evliliğinde yaşanan ilk kriz ve Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran arasında çıkan aşk haberlerinin aynı tarihlere denk geldiğini hatırlatarak şöyle konuştu:

"Aldığım duyumlara göre Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç arasındaki sıkıntı Demet Özdemir'in doğum gününden bir gün önce yani 25 Şubat'ta başlıyor. 25 Şubat'ta aralarında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıkıyor. Oğuzhan Koç, eşinin doğum gününden hemen sonra yanında biri varken; yakın arkadaşı müzisyen Çağrı Telkıvıran ile gece yarısı bir telefon konuşması yapıyor. Demet ile araları çok kötü. Müdahale edilecek bir şey olduğunu söylüyor. Çağrı Telkıvıran apar topar Oğuzhan'ın yanına geliyor. Bundan birkaç gün sonra Çağrı Telkıvıran ile Defne Samyeli arasında aşk haberleri çıkıyor... Benim bildiğim Defne Samyeli'nin Çağrı Telkıvıran ile alakası olamaz.

Oğuzhan yalanlayabilir... Telefon kayıtlarını çıkartırım. Hangi saatlerde, hangi gün konuştuklarını biliyorum. Telefonda ne konuştuklarını da çıkartırım..."

Bali'nin açıklamalarının ardından programda "Oğuzhan Koç ile Defne Samyeli arasında neler oluyor?" sorusuna yanıt arandı.

Demet Özdemir - Oğuzhan Koç krizinde Defne Samyeli iddiası!


Tarafların bu iddiaya ne diyeceği merak konusu oldu...