Demet Şener ve İbrahim Kutluay birbirine girdi! Ölümüne düşmanlık davalık oldu!

Eski manken Demet Şener, 4 yıl önce boşandığı eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile yeniden mahkemelik oldu.

Demet Şener ve İbrahim Kutluay birbirine girdi! Ölümüne düşmanlık davalık oldu!

2019 yılında çekişmeli başlayan boşanma davaları anlaşmalı biten Demet Şener ile İbrahim Kutluay, yıllar sonra yine karşı karşıya geldi.

Eski eşi İbrahim Kutluay'ın 13 yaşındaki oğlu Ömer'in 50 bin 342 lira 59 kuruşluk diş ücretini ödemediğini iddia eden Şener, İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvurarak icra takibi başlattı. Kutluay'ın itirazı üzerine icra takibi durunca Şener bu defa avukatı Esra Ceren Üçerler aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak 'itirazın iptali' istemli dava açtı.

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre İbrahim Kutluay ise iddiaları reddetti. Kutluay'ın avukatı Salim Baki, müvekkilinin bu zamana kadar boşanma protokolüne aykırı davranmadığını dilekçesinde şöyle anlattı: "Müvekkilimin itirazı, boşanma protokolüne ilişkin değil, icra takibine konu olan fatura alacağındaki fahiş miktara ilişkindir. Ayrıca Demet Şener'in maddi durumu bu ödemeyi gerçekleştirebilmek için yeterlidir. Zaten tedavi masrafı ödenmiştir. Müvekkilimin bilgisi dahilinde olmayan, her ne kadar ben ödesem de nasıl olsa protokol gereği babasına ödetirim mantığı ile hareket edilmiş, fahiş tutarda, çocuğun sağlığı hakkında babaya bilgi verilmeden tedavi yaptırılmış olması hakkaniyet ile bağdaşmamıştır'' denildi.

Dava eksiklerin giderilmesi için ertelendi.