Dizi setine polis baskını! Ünlü yapımcı karakolluk oldu

Ünlü yapımcı Öner Arslanel, Etiler'deki dizi çekimleri sırasında sokaktaki bir komşu tarafından emniyete ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri sonrası çekim iptal edildi.

Dizi setine polis baskını! Ünlü yapımcı karakolluk oldu

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre birden çok gişe rekortmeni filmin idari yapımcılığını üstlenen ünlü isim Öner Arslanel, bir televizyon kanalı için dizi çekiyordu.

30 Mayıs günü, çekimler için Arslanel ve ekibi, Etiler'de bir sokaktaydı. Çekimler devam ederken, iddiaya göre sokakta ikamet eden endüstri mühendisi Mehmet Güvendi, yüksek sesten rahatsız oldu.

Cama çıkarak gürültünün nedenini öğrenmeye çalışan Güvendi, çekim olduğunu fark edince ekibin yanına indi.

Güvendi, Öner Arslanel ve ekip çalışanlarına gürültüden rahatsız olduğunu belirtti.

ÜNLÜ YAPIMCIDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yine iddiaya göre, Arslanel ve Güvendi arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında Güvendi, 112 acil yardım hattını arayarak emniyet güçlerinden yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri sonrası çekimler durdu ve ekip olay yerinden ayrıldı.

Mehmet Güvendi, Öner Arslanel'in huzur ve sükûnunu bozduğunu ileri sürerek şikâyetçi oldu.

'ÇEKİMLERİM İPTAL OLDU'

Karakolda ifadesi alınan Öner Arslanel, şahsın çekim yapıldığı sırada bağırarak çekimlere engel olduğunu, valilik izni olmasına rağmen bu duruma karşı çıkarak bağırmaya devam ettiğini anlattı.

Şahsın hiçbir uzlaşmacı konuşma yapmayarak çekimlerin iptal olmasına neden olduğunu ileri süren Açıkel, "Çekimlerim aksadığı için kendisinden şikayetçiyim. Burada asıl mağdur benim" diyerek ifade verdi.