Ebru Şahin ve Cedi Osman soluğu Maldivler'de aldı

Güzel oyuncu, önceki gün NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen aşkı Cedi Osman ile Maldivler'in yolunu tuttu.

Ebru Şahin ve Cedi Osman soluğu Maldivler'de aldı

Yıldız basketbolcu Cedi Osman, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Ebru Şahin'in yeni yaşını Maldivler'den paylaştığı romantik karenin altına yazdığı şu cümlelerle kutladı: "Ben şu anda ne yazarsam yazayım yetmeyecek. Çünkü seni anlatamam, kelimeler yetmez ama şunu söyleyebilirim; sen hep gül olur mu? İyi ki doğdun güzel suratlım. Seni seviyorum." 

Cedi Osman, bu romantik paylaşımıyla beğeni rekorları kırarken güzel oyuncudan da birbiri ardına Maldivler pozları geldi.

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın bu aşk dolu tatilini gören takipçileri "Size ve dupduru, mesafe tanımayan aşkınıza maşallah", "En özel ve güzel çiftsiniz", "Seneye sizi balayında görmek istiyoruz" mesajları attı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre birçok ünlü gibi son dönemin modasına uyarak egzotik cennete giden ikili; diğer isimlerden farklı olarak ise konakladıkları otelin reklamını yapmadı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, aşklarını ilan ettikleri Maldivler tatilinden yaptıkları her paylaşıma geceliği 30 bin TL'lik otellerini etiketleyerek ilişkilerini adeta bir reklam malzemesine dönüştürmüştü.

Şimdilerde adı Haldun Demirhisar ile anılan Serenay Sarıkaya'da Şubat ayında egzotik adaya gitmiş ve her paylaşımına kaldığı oteli etiketleyerek tatilini bedavaya getirmişti.