Ebru Şallı'nın emeklilik maaşı sevinci

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş 500 bin dolar (11 milyon TL) alacağı olan bir şahsın şikayeti üzerinde ünlü modelle tatil dönüşü pazar günü havalimanında gözaltına alınmıştı.

Ebru Şallı'nın emeklilik maaşı sevinci

Gayrettepe‘de ifade veren Akkuş, Bentley marka lüks aracını borçlu olduğu kişiye vermiş ve hakkındaki şikayet kalkınca da serbest bırakılmıştı.

Ebru Şallı dün Nişantaşı’nda muhabirlerin sorularını yanıtladı ve “Dün benim de gözaltına alındığım haberleri çıktı. Ben de mecburen evden video çekip açıklama yaptım sosyal medyada… Konunun benimle alakası yok. Uğur’un bir işi ile ilgili ifade vermesi gerekiyordu. Burada olmadığı ve ifadeyi veremediği için konu zorunlu ifadeye düştüğü için direkt ifadesini verdi. Sorun yok, ifadesini verdi çıktı.” diye konuştu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Şallı geçen aylarda boşanma davası açmaktan son anda vazgeçtiği eşiyle arasında bir sorun olmadığını belirtti.


Ebru Şallı'nın emeklilik maaşı sevinci


Öte yandan 45 yaşındaki Ebru Şallı EYT’den emekli olduğunu açıkladı.


Ebru Şallı'nın emeklilik maaşı sevinci - Resim : 2


Şallı “EYT’liydim. Başvurdum ve emekli oldu. Emekli maaşım 7 bin 500 TL… Bayram olmadan bayram ikramiyesi geldi. Onu şu an harcamadım” dedi.