Emina Jahovic nafaka davasında ısrarcı: "Davamdam vazgeçmem"

Sırp basınına konuşan şarkıcı Emina Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal hakkında sert sözler kullanarak davasında ısrarcı olduğunu söyledi.

Emina Jahovic nafaka davasında ısrarcı: "Davamdam vazgeçmem"

Mustafa Sandal ile 2008'de dünya evine girip iki çocuklarına rağmen 2018'de evliliğini sonlandıran Emina Jahovic, eski eşiyle 'nafaka' yüzünden kriz yaşamıştı.

Sandal'ın 'nafaka iptali' için dava açması üzerine şarkıcıyı kendisinden mal kaçırmakla suçlayan Sırp güzel, geçtiğimiz yıl da nafakasını ödemediği gerekçesiyle eski eşi Mustafa Sandal'ı icraya vermişti.

Sandal, Emina Jahovic'e toplamda 1,8 milyon ödediğini kanıtlayınca ise dava iptal edildi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre bu olayın ardından da "Erkeğin sorumluluk alması lazım, ailesine tabii ki bakması lazım. Erkek, erkek adam gibi davranmalı. Çocuklarının nafakasını ödemeli" açıklamasını yapan güzel şarkıcı, Musti ile halen davalık olduğunu Sırp basınına açıkladı.

DAVADAN VAZGEÇMEYECEK

Ülkesindeki bir gazeteye konuşan Emina Jahovic, şu ifadeleri kullandı: "Mustafa halen çocukları için bir şey ödemiyor. Mesele ödeme değil, prensipler. Kendisiyle mahkememiz sürüyor ama bu çocuklarımın babalarını görmelerine engel değil."

Bu arada Sırp basını da Emina Jahovic'in nafaka davasından 'hakkını alana kadar' vazgeçmeyi düşünmediğini yazdı.