Eşi Uğur Akkuş için yakalama kararı çıkarılan Ebru Şallı hakkında flaş gelişme

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında geçen 25 Kasım'da yakalama kararı çıkarılmıştı.

Eşi Uğur Akkuş için yakalama kararı çıkarılan Ebru Şallı hakkında flaş gelişme

Patronlar Dünyası'nın haberine göre kripto para ticareti vaadiyle iki kişiyi 500 bin dolar dolandırdığı iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan on beşer yıla kadar hapis istemiyle yargılanan 4 sanıktan iş insanı Uğur Akkuş hakkında çıkarılan yakalama kararı, eşi Ebru Şallı'yı etkilemedi.

Her gün paylaşımlarına devam eden Şallı, sosyal medya hesabından açık havada pilates yaparken ki görüntülerini paylaştı.

 

Eşi Uğur Akkuş için yakalama kararı çıkarılan Ebru Şallı hakkında flaş gelişme

 

Uzun zamandır spor eğitmenliği yapan ve fit vücuduyla gençlere taş çıkartan Şallı'nın videosuna çok sayıda yorum geldi. Şallı'nın eşinin olayıyla ilgilenmediği, işine odaklandığı yorumları da yapıldı.

Son duruşmada sanıklardan Feyza Betül Köksal da Ebru Şallı Akkuş'un aynı binadaki farklı iş yerinde marka koordinatörü olarak çalıştığını, olay günü sanık Akkuş'un iş yerinde muhasebecisinin olmaması üzerine kendisini arayarak bankaya gitmesini istediğini anlatmış ve olayın bilgisi dahilinde olmadığını savundu.

 

Eşi Uğur Akkuş için yakalama kararı çıkarılan Ebru Şallı hakkında flaş gelişme - Resim : 2


Son duruşmada Akkuş'un avukatı Büşra Çilingir ise müvekkiline kendilerinin de kolay ulaşamadığını söyleyerek, bir sonraki duruşmada Akkuş'un geleceğini bildirmişti. Ancak mahkeme sanık Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı çıkarılmasına hükmetmişti.