Fahriye Evcen: "Kendime vakit ayırmayı seviyorum"

Bir süredir setlerden uzak olan oyuncu Fahriye Evcen, samimi açıklamalarda bulundu.

Fahriye Evcen: "Kendime vakit ayırmayı seviyorum"

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, Alem Dergisi'ne konuştu.


Fahriye Evcen: "Kendime vakit ayırmayı seviyorum"


İş, okul hayatından ve karakterinden bahseden Fahriye Evcen, "Hayatın hiçbir alanında ne olursa olsun asla kendinizden taviz verdirtmeyen, ne gibi kesin kurallarınız var?" sorusuna, "O kadar keskin kurallarım yok sanırım. Tek bir konuda hassas olduğum şu var, kendime vakit ayırmayı seviyorum. Bu bazen yarım saat bile olsa o vakti ayırıyorum kendime." cevabını verdi.



Fahriye Evcen: "Kendime vakit ayırmayı seviyorum" - Resim : 2


"Hayatı çözmek için uğraşanlardan mısınız? Felsefe gibi görünse de hayata dair soruları sordurtan; aslında sizin okuduğunuz bölüm olan tarih de her alanı kapsayarak çok farklı bakış açıları getiriyor. Tarihten yansıyan bilgiler ışığında, olaylara nasıl bakmayı öğrendiniz?" sorusuna da cevap veren ünlü oyuncu, samimi bir karşılık vererek şu ifadeleri kullandı:

"Ben Osmanlı Tarihi mezunuyum ve içinde bulunduğumuz kültürün en derinine indim okuduklarım sayesinde. Ne denli köklü bir tarihimizin olduğuna tanıklık edince ister istemez kök salmış bir his uyanıyor insanın içinde. Bu hakikaten bir sağlamlık hissi veriyor insana hayata karşı."

SETLERE DÖNECEK Mİ?

İkinci çocuğu Kerem'i geçtiğimiz aylarda kucağına aldıktan sonra ekranlara ara veren oyuncu Fahriye Evcen, setlere dönmek istiyor. Evcen, röportajında artık çalışmak istediğini belirtti.

Özlenen isim, "Yeniden ekran için heyecan duyduğum bir dönemdeyim. Çocuklarla birlikte bir süredir beni çok besleyen huzurlu birkaç yıl geçirdim, şimdi yeniden hareketlenme ve işime dönme vakti" açıklamasında bulundu.



Fahriye Evcen: "Kendime vakit ayırmayı seviyorum" - Resim : 3


Oyunculuk hakkında konuşan Evcen, "Oyunculuk sonsuz bir gözlem aracı. O hikayeleri aktarabilmek için öncelikle tam da o hikayeye tanıklık edebiliyor olman gerek iç görüşünle. Oyunculuk bence hiç bitmeyen bir yolculuk" dedi.