Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi'nin neden kapıştığı ortaya çıktı!

"Bihter" filminde başrol oynayan Farah Zeynep Abdullah'ın annesi 'Firdevs Yöreoğlu'na hayat veren Hande Ataizi'yle yıldızının hiç barışmadığı ortaya çıkmıştı.

Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi'nin neden kapıştığı ortaya çıktı!

Farah Zeynep Abdullah ile Hande Ataizi; Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri “Aşk-ı Memnu”ndan uyarlanan “Bihter” filminde anne-kıza hayat vermişti.

Aynı zamanda projenin her aşamasında yer alan Farah Zeynep Abdullah ile Hande Ataizi‘nin sette ikilinin yıldızının barışmadığı öğrenilmişti.


Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi'nin neden kapıştığı ortaya çıktı!

 

‘Bihter’ filminin çekimleri iki ay önce bitti. Ama ana-kızı oynayan Farah Zeynep Abdullah (Bihter) ile Hande Ataizi (Firdevs) arasındaki kriz yeni ortaya çıktı.


Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi'nin neden kapıştığı ortaya çıktı! - Resim : 2 


Yılların ödüllü oyuncusu Ataizi, muhabirin Farah Zeynep Abdullah'ı sorması üzerine "Negatif şeyler söyleyip konuyu başka yere getirmenin bir anlamı yok. Herkes herkesi biliyor… Ne diyeyim ki, yorum yok… Güzel bir film yaptık. Tabii ki 'Camdaki Kız' gibi bir ekibi bulmak çok zor… Biz halem WhatsApp grubunda birbirimizle yazışmaya ve görüşmeye devam ediyoruz…" yanıtını vererek krizin içeriğine değinmek istememişti.



Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi'nin neden kapıştığı ortaya çıktı! - Resim : 3


KRİZİN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI!

Haber10'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; karşılıklı bir sahnede Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah’dan iyi elektrik alamadığını söylemiş. “Rol sırasında pas vermiyor” demiş. Bunun üzerine sesler yükselmiş. Kıyamet kopmuş. Ekip iki oyuncuyu farklı odalara alıp zor sakinleştirmiş.

Setten sızan bilgiye göre; filmi bu gerginlik yüzünden zor bitirmişler.



Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi'nin neden kapıştığı ortaya çıktı! - Resim : 4


Şimdi gala krizi sözkonusu. Çünkü ikisi de yapımcıya, yan yana gelmek istemediğini belirtmiş. Gişe iyi gelirse belki barışırlar…



Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi'nin neden kapıştığı ortaya çıktı! - Resim : 5


Bu arada film galası düzenlemenin fiyatları 700 bin TL’den başlayıp 3 milyon TL’ye kadar çıkıyormuş.